Kirkagaç Da Prestij Caddesine Kavusuyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi, ilçelere prestij cadde kazandirmaya yönelik çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Kirkagaç ilçesinde de devam eden prestij cadde çalismalarini Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu yerinde inceleyerek çalismalarin son durumu hakkinda bilgi aldi.

Kirkagaç Da Prestij Caddesine Kavusuyor
Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, ilçelerde devam eden prestij cadde çalismalarini yerinde incelemeye ve çalismalarin son durumu hakkinda bilgi almaya devam ediyor. Ali Öztozlu, Kirkagaç ilçesinde Manisa Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi tarafindan devam eden prestij cadde çalismalarini yerinde inceledi. Öztozlu’ya incelemesinde Manisa Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, Manisa Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi Ünal Kiykaç, MHP Kirkagaç Ilçe Baskani Halil Bogaz, Manisa Büyüksehir Belediyesi Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Tahsin Arslan ve ilgili mahalle muhtarlari eslik etti.

“Kirkagaç ilçesine 2 prestij cadde kazandiracagiz”

Kirkagaç ilçesi Atatürk Caddesi’ndeki prestij cadde çalismasinda ayni zamanda aydinlatma çalismalarinin da devam ettigini belirten Manisa Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, “Yaklasik 2 ay önce çalismalarimiza baslamistik. Simdi, yapilan çalismalari yerinde inceliyoruz. Buradaki çalismamiz bitince diger noktamiz olan 53. Sokakta prestij cadde çalismalarina hiz kazandirmis olacagiz. Burada çalismalarin yüzde 80’i tamamlandi. Aydinlatma direklerinin montaji yapiliyor. Kaldirimlar ve yollar bitti. Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ün talimatlari ile prestij cadde çalismalarina tüm hiziyla devam ediyoruz. 53. Sokaktaki çalismamizin tamamlanmasinin ardindan Kirkagaç ilçesine 2 prestij caddeyi kazandirmis olacagiz” dedi.



“Çalismalardan herkes memnun”

Kirkagaç MHP Ilçe Baskani Halil Bogaz, “Prestij caddesi için basta Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ve büyüksehir çalisanlari olmak üzere emegi geçen herkese ayri ayri tesekkür ediyoruz. Büyüksehir’in çalismalarindan burada herkes memnun. Bundan dolayi da Cengiz Ergün baskanimiza tesekkürlerimizi iletiyorum” diye konustu.



“Kirkagaç’ta güzel seyler oluyor”

Manisa Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi Ünal Kiykaç ise Kirkagaç’ta prestij cadde çalismalarinin, yapilan törenle basladigini hatirlatarak, “Bugün de tamamlanan kisimlari gezip inceliyoruz. Esnaflarimizin ve vatandaslarimizin güzel yorumlarini aldik. Tesekkürlerini ilettiler. Allah razi olsun, yatirimlar devam ediyor. Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapimi devam eden yatirimlar var, kapali hali saha ve itfaiye binasi gibi onlari da inceleyecegiz. MASKI’nin de çalismalari devam ediyor. Bu güzel yatirimdan dolayi Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerimizi iletiyoruz. Kirkagaç’ta güzel seyler oluyor. Vatandaslar memnun, mahallelerimiz memnun. Tepkiler güzel” ifadelerini kullandi.

Muhtarlar memnuniyetlerini iletti

Sair Esref Mahalle Muhtari Mehmet Avci, yapilan çalismalardan dolayi memnun olduklarini ifade ederken, tesekkürlerini iletti. Zoraga Mahalle Muhtari Hüsnü Çirak ise, yapilan çalismalardan dolayi Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerini iletti. Bir diger mahalle muhtari Tevfikiye Mahalle Muhtari Mesut Ergüven, yapilan yatirimlarin ve çalismalarin tüm hiziyla devam etmesi temennisi ile Baskan Ergün ve ekibine tesekkürlerini iletti. Prestij caddenin bulundugu mahallenin de muhtari oldugu belirten Yenimahalle Muhtari Ergün Beytorun ise, “Gayet güzel, mükemmel bir sekilde caddemiz tamamlanmak üzere. Emegi geçen herkesten, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’den Allah razi olsun, tesekkür ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA