Ilimtepe'ye 750 Sedir Agaci

Körfez Belediyesi tarafindan Ilimtepe Bölgesi’ne fidan dikimi gerçeklestirildi.

Ilimtepe'ye 750 Sedir Agaci
Körfez Belediyesi, gelecek nesillere daha yesil, daha saglikli ve daha yasanabilir bir Körfez birakmak için çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Bu kapsamda da Çevre Koruma (Çevkor) Dergisi ile ortaklasa olarak 750 adet sedir ve fistik çali toprakla bulusturdu. Belediyeye ait olan alanlarda gerçeklestirilen agaçlandirma çalismasi yil boyunca devam edecek ve binlerce fidan toprakla bulusturulacak.

Ilimtepe Mahallesi’nde gerçeklestirilen fidan dikimine; Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt ve ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokustepe de katildi.

Tokustepe, duyarliliklarindan dolayi Körfez Belediyesi’ne ve Baskan Sener Sögüt’e tesekkür ederken, “Belediye Baskanimiza katkilarindan dolayi tesekkür ederiz” dedi.

Ayrica katkilarindan dolayi da Tokustepe tarafindan Baskan Sener Sögüt’e plaket takdim edildi. Tokustepe ayrica Park ve Bahçeler Müdürü Sahin Yilmaz’a da bir plaket takdim etti. Ilk fidani toprakla bulusturan Baskan Sener Sögüt, “Gelecek nesillere daha yesil, daha saglikli ve daha yasanabilir bir Körfez birakmak için çalismalarimizi sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA