Bebeklere Özel Paket

Süleymanpasa Belediyesinin takdir toplayan hizmetlerinden biri olan ‘Süleymanpasa’ya Hos Geldin Bebek’ projesi kapsaminda hazirlanan hediye paketi ilçede dünyaya gelen her bebege ulastiriliyor.

Bebeklere Özel Paket
Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan hazirlanan hediye paketi bebegin temel ihtiyaçlarina destek olurken, anne ve babalarin yüzünü güldürüyor. Süleymanpasa’da dünyaya gelen her bebek için salgin sürecinde evlere ulastirilan paket içerisinde bebegin tüm ihtiyaçlari yer aliyor.

Süleymanpasa Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen ‘Süleymanpasa’ya Hos Geldin Bebek’ projesi kapsaminda hazirlanan paketlerde bebek bezi, yeni dogan uyumlu islak mendil, bebek battaniyesi, hastane çikis takimi ve Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel’in yeni dogan bebege hitap eden mektubu yer aliyor.

Alti ayda 620 paket ulastirildi

Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan yeni dogan servisi bulunan hastanelerden alinan bilgiler esliginde hazirlanan paketler, gerek hastanede gerekse evlerinde ailelere teslim ediliyor. Süleymanpasa Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügünden alinan bilgiye göre, 2021 yilinin ilk 6 ayi içerisinde 620 bebege Süleymanpasa’ya Hos Geldin Bebek paketi ulastirildi.

“Ailelerin yanindayiz”

Ailelerin memnuniyetler karsiladigi proje ile ilgili olarak açiklamada bulunan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel: “Süleymanpasa Belediyesi olarak gelecegimizin teminati olan evlatlarimiz için gece gündüz demeden çalisiyoruz. Onlara güzel bir Süleymanpasa birakmak, yasadiklari sehirde huzur ve güven içerisinde hayatlarini sürdürmelerini saglamak bizlerin asli görevidir. Gönül Belediyeciligi hizmet anlayisi ile çiktigimiz yolda, dünyaya gözlerini Süleymanpasa’da açan bebekler ve ailelerinin ihtiyaçlari için Sosyal Yardim Isleri Müdürlügümüzce hazirlanan paketler ailelerimize ulastiriliyor. Çocuk sahibi olan ailelerimize bebekleri ile mutlu bir ömür temenni ediyor, yeni dogan yavrularimiza Süleymanpasa’ya hos geldin diyorum” dedi
Kaynak: İHA