Baskan Güder, Personellerle Istisare Toplantisi Yapti

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, belediyede görev yapan 3 birimin personelleriyle istisare toplantisi yapti. Toplantida konusan Baskan Güder, “Bizler büyük bir aileyiz. Battalgazi bizlere emanet, bizim de bu emanete var gücümüzle sahip çikmamiz gerek. Ilçemizin pozitif anlamda dönüsümünü birlikte gerçeklestirecegiz” dedi.

Baskan Güder, Personellerle Istisare Toplantisi Yapti
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri ve belediyede görev yapan 3 birimin personelleriyle istisare toplantisi gerçeklestirdi. Battalgazi Belediyesi tarafindan yapilan hizmet ve yatirimlarin degerlendirildigi ve Ispendere Sifali Içmelerinde gerçeklestirilen istisare toplantisinda Baskan Güder, Battalgazi Belediyesi tarafindan hayata geçirilen projeler, devam eden yatirimlar hakkinda da personele bilgiler aktardi. Battalgazi Ilçe Kaymakami Abdül Kadir Duran ve AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci’nin de katildigi toplantida konusan Baskan Güder, personellerin fikirlerini ve gayretlerini önemsediklerinin altini çizerek, “Battalgazi bizlere emanet, bizim de bu emanete var gücümüzle sahip çikmamiz gerek” dedi.



“Battalgazi’de hizmetlerle dolu dolu 2 yil”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in Battalgazi’de baslattigi hizmet ve gönül belediyeciliginin büyük takdir topladigini aktaran AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, “Öncelikle Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder basta olmak üzere siz degerli personelleri, gayretinizden ve özverinizden dolayi tebrik ediyorum. Hepimiz bir aileyiz. Bende bu ailenin bir neferi olmaktan büyük kivanç ve mutluluk duyuyorum. Baskanimiz ilçede baslattigi hizmet ve gönül belediyeciligini, büyük takdir toplamaya devam ediyor. Tabi bu hizmetler ve yatirimlar, sizlerin büyük gayretleri ve emegi sayesinde olmaya devam ediyor. Bizler bu 2 yillik dolu dolu hizmetleri, çevremizdekilere anlatmamiz gerekiyor. Baskanimiza hayirli hizmetlerinin devamini diliyorum. Sizlerinde eline yüregine saglik” ifadelerini kullandi.

“Ilçemizin pozitif anlamda dönüsümünü hep birlikte gerçeklestirecegiz”

Daha güzel ve yasanabilir bir Battalgazi için istisare toplantilarina devam edeceklerinin altini çizen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak bizler büyük bir aileyiz. Aile fertlerinde olusan bir sikinti, tüm aileyi etkiler. Peygamber efendimizin ‘Müminler bir vücudun azalari gibidir’ hadisi serifini iyi anlamaliyiz. Arkadaslarimizla yakaladigimiz sinerjiyi, diyalogu ve muhabbeti daha da arttirmak maksadiyla bugün bir araya geldik. Battalgazi’miz, Dogu Anadolu’nun tüm güzelliklerini içinde barindiran bir yerlesim yeri. Birçok medeniyete ev sahipligi yapmis ilçemize hizmet sözümüz var. Göreve geldigimizde planlama olustururken birim müdürlerimiz, belediye çalisanlarimiz, sivil toplum kuruluslarimiz, esnafimiz, belediye meclis üyelerimiz ve Battalgazili hemserilerimizle fikir alisverisinde bulunarak bir rota çizdik. Kisa, orta ve uzun vadede çözüme kavusturacagimiz sikintilarimiz neler, çözüm odakli ne yapabiliriz, avantajlarimiz neler, dezavantajlarimiz neler? Bu çizdigimiz rotada bizlere pusula olan herkese sonsuz tesekkür ediyorum. Battalgazi’miz için sizlerle birlikte güzel isler yapmaya devam edecegiz. Elestiriler elbette olacak ama biz elestirileri kötü bir sey olarak degil de, iyilestirme faaliyeti olarak algilamaliyiz. Malumunuz 24 Ocak’ta bir deprem yasadik. Bu deprem bizleri olumsuz etkiledi. Hemen akabinde pandemi ile karsi karsiya kaldik. Salgin süreci hala da devam ediyor. Battalgazi bizlere emanet, bizimde bu emanete var gücümüzle sahip çikmamiz gerek. Ilçemizin pozitif anlamda dönüsümünü ve gelisimini hep birlikte gerçeklestirecegiz. Bu anlamda sizlerin çalismalarinizi, fikirlerinizi ve gayretlerinizi önemsiyorum. Suana kadar özveriyle yaptiginiz çalismalari katlayarak yapacaginiza inancim sonsuz. Daha güzel ve yasanabilir bir Battalgazi için bir araya gelmeye ve degerlendirmeler yapmaya devam edecegiz” dedi.



“Battalgazi’ye güzel hizmetler yapiliyor”

Güzel bir istisare toplantisina sahitlik ettigini aktaran Battalgazi Ilçe Kaymakami Abdul Kadir Duran, “Bugün baskanimizin davetine icabet ederek, sizlerle bir araya geldik. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk buldum. Suan saglik turizminin baskenti Ispendere Sifali içmelerindeyiz ve böyle güzel bir mekan ilçemize kazandirilmis. Bununla birlikte baskanimiz birçok hizmet ve yatirimi ilçemize kazandirmaya devam ediyor. Insanin çalisma arkadaslariyla böyle hasbihal etmesi, kurumsal olarak birlik beraberligi arttirir. Bu istisare toplantisi düzenleyen Battalgazi Belediye Baskanimiza ve yardimcilarina tesekkür ediyorum. Sizlere kolayliklar diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA