Balikesir Polisinden Huzur Operasyonu

Balikesir’de polis ekipleri il genelinde yaptiklari ’Huzur’ operasyonlari kapsaminda çesitli suçlardan aranan 11 sahsi gözaltina alirken, adli makamlara sevk edilenlerden 5’i tutuklandi. Narkotik Büro ekiplerinin yaptiklari uyusturucu operasyonlarinda ise 17 süpheli gözaltina alindi.

Balikesir Polisinden Huzur Operasyonu
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü görevlilerince genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Balikesir Il Merkezi, Burhaniye, Edremit, Erdek, Ivrindi ve Sindirgi ilçelerinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 11 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilenlerden 5’i tutuklandi. Yapilan aramalarda; 1 adet ruhsatsiz atesli silah ve bu silaha ait 5 adet fisek ve 1 adet ruhsatsiz tüfek ele geçirildi.

Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerince de gerçeklestirilen operasyonda uyusturucu madde ticareti, kullanimini ve sokak saticilarinin faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak il merkezi, Ayvalik, Edremit, Kepsut ve Bandirma ilçelerinde yapilan 9 ayri çalismada, 17 süpheli sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 4 sahis adli kontrol karari ile, 13 sahis ise haklarinda yapilan adli islemler sonrasi serbest birakildi. Operasyon sonucu 27,43 gram metamfetamin, 15,10 gram esrar, 20 adet sentetik ecza hap, 1,47 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 1 adet kurusiki tabanca ele geçirildi.
Kaynak: İHA