Arzu Aygün'ün Katiline Müebbet Hapis

Samsun’da kaybolduktan 42 sonra cesedi çuval içinde ormanlik alanda bulunan 35 yasindaki Arzu Aygün’ü öldüren sahis, yargilandigi mahkemece müebbet hapis cezasina çarptirildi.

Arzu Aygün'ün Katiline Müebbet Hapis
Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinden 17 Aralik 2020 tarihinde evinden ayrilan ve ailesinin 24 Aralik’ta polise kayip basvurusu yaptigi 2 çocuk annesi Arzu Aygün’den (35) bir daha haber alinamadi. Olayla ilgili kayip kadinin akrabasi oldugu ileri sürülen Muharrem Coskun (37) gözaltina alindi. Muharrem Coskun suçunu itiraf etti ve cesedin bulundugu yeri gösterdi. Arzu Aygün’ün cesedi Samsun’un Terme ilçesinin Gökçeagaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlik alanda çuval içinde çürümüs halde bulundu.

Olayla ilgili gözaltina alinan 2 çocuk babasi Muharrem Coskun ise Samsun Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Bürosu’ndaki sorgusunun ardindan 28 Ocak’ta çikardigi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapali Cezaevine gönderildi.

Tutuklu sanik Muharrem Coskun hakkinda Samsun 1. Agir Ceza Mahkemesi’nde dava açildi.

Bugün görülen davanin son durusmasina Arzu Aygün’ün babasi Seyfullah Aygün, annesi Semine Aygün, kizi ile avukati Özlem Sezgin Azal ile sanik Muharrem Coskun ile avukati Cihan Sahin hazir bulundu.

Tutuklu sanik Muharrem Coskun son sözü soruldugunda, "Ben Arzu’yu para için öldürmedim. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Mahkeme Muharrem Coskun’u "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasina çarptirarak tutukluluk halinin devamina karar verdi.
Kaynak: İHA