Ülkü Ocaklari, Ilçe Baskanlari Toplantisi Yapildi

Aydin Ülkü Ocaklari Olagan Ilçe Ocak Baskanlari toplantisini gerçeklestirildi. Ülkü Ocaklari Aydin Il Baskani Tayfun San ve il yöneticileri, ilçe ocak baskanlari, MHP Il Baskani Haluk Alicik ve yönetim kurulu üyelerinin de katildigi toplantida çalismalar degerlendirildi, yeni hedefler belirlendi.

Ülkü Ocaklari, Ilçe Baskanlari Toplantisi Yapildi
Toplantida yaptigi konusmada Aydin Ülkü Ocaklari Il Baskani Tayfun San “Sele kapilan kütük, rüzgarla savrulan yaprak, kagittan kaplan, kumdan kale, firtinayla sürüklenen köksüz dal degil, çaga yön veren, istikbalin çatisini ören, istiklalin çehresine deger ve canlilik katan bir mücadelenin taraf ve sahipleri olacagiz. Çünkü biz Milliyetçi-Ülkücü Hareketiz. Isimiz çok, yükümüz agir, hedeflerimiz büyüktür. Basarmaktan baska seçenegimiz de yoktur” dedi.

“Ülkü varsa amaç vardir”

Toplantiya katilan MHP Aydin Il Baskani Haluk Alicik ise ülkünün önemine vurgu yaparak “Ülkü Ocaklari’ndan yetismis birisi olarak her ülküdasimin, her Ülkü Ocaklinin her seyin en güzeline layik oldugunu bilhassa vurgulamak istiyorum. Ülkü Ocaklari hepimizin yetistigi irfan mektebi, iffet ve irade menkibesidir. Ülkümüz Türk-Islam degerlerinin Ülkücünün ruh kökünde tecelli edip kalp ve akil ölçeginde tezahür etmesiyle varlik bulmustur. Ülkü ile Ülkücü arasindaki iliski ve irtibat sürekli gelisen, sürekli zenginlesen, sürekli yenilenen çok boyutlu ve muazzam bir olus ve olgunluk halidir. Ülkü varsa amaç vardir, arzu vardir, arayis vardir, asirlari kavrayis vardir, hem geçmise, hem bugüne, hem de gelecege karsi ertelenemez sorumluluk bilinci var demektir. Ülkü Ocaklari davasi büyük olanlarin, bunun yaninda gerek düsüncesiyle, gerekse de durus ve duyusuyla halden hale girip davasiyla büyüyenlerin iftihari, itibari, tarihi ifadesidir” dedi.

Ilçe Ocak Baskanlarinin konusmalari ile toplanti sona erdi.
Kaynak: İHA