Küçükçekmeceliler Güne Sporla Basliyor

Küçükçekmece’de sabah sporlari, kontrollü normallesme adimlarinin ardindan gerekli tedbirler alinarak yeniden basladi. Vatandaslar 20 egitmen esliginde, haftanin 4 günü, ilçede bulunan parklarda sabah sporunu gerçeklestiriyor.

Küçükçekmeceliler Güne Sporla Basliyor
Saglikli ve zinde bir yasam için sporu park ve açik alanlara tasiyan Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki 10 noktada 20 egitmen esliginde haftanin 4 günü vatandaslari sabah sporunda bulusturuyor. Alaninda uzman spor antrenörleri tarafindan, sosyal mesafe kurallarina dikkat edilerek düzenlenen sabah sporu, hafta içi sali, çarsamba, persembe, cuma günleri 08.00-10.00 saatleri arasinda ilçede bulunan parklarda gerçeklestiriliyor. Her yas grubundan kisilerin katildigi sabah sporu müzik esliginde temel beden egitimi hareketleriyle baslayarak yürüyüs, pilates ve kosu gibi aktivitelerle devam ediyor. Spora katilan tüm vatandaslara Küçükçekmece Belediyesi tarafindan pilates bandi, pilates meti, havlu, sapka, maske ve su matarasi hediye ediliyor.

“10 noktada sabah sporu devam ediyor”

Tastepe Parki, Kartaltepe Stadi, Fevziçakmak Meydani, Hayat Park, Halkali Çamlik, Sögütlüçesme Yasam Parki, Hanimeli Parki, Kemal Aktas Stadi, Atakent 3.Etap Yürüyüs Parkuru, Sehit Piyade Er Lokman Eker Parki’nda devam eden spor aktivitilerine yas ve kayit sarti olmaksizin tüm vatandaslar katilim saglayabilir.
Kaynak: İHA