Il Genelinde Asfalt Çalismalari Basladi

Adiyaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, sehir genelinde ulasim kalitesinin artmasi adina kapsamli bir asfalt çalismasi baslatti.

Il Genelinde Asfalt Çalismalari Basladi
Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç’in talimatlari dogrultusunda asfalt serim islemlerini baslatan fen isleri müdürlügüne bagli çalisanlar, 2 ayri ekiple farkli noktalarda faaliyetlerini yürütüyor.

2 Finiser esliginde cadde ve sokaklari BSK (Bitümlü sicak karisim) asfaltla bulusturan ekipler, önceki gün Mimar Sinan mahallesi sokaklarinda asfalt serimi yapiyor.

Öte yandan asfalt yatirim islerinden sorumlu Belediye Baskan Yardimcisi Mithat Töken, çalismalarin buradan sonra 1. Çevre Yolunda yogunlasacagini belirterek, asfalt sezonunu çok iyi degerlendireceklerini söyledi.



Asfalt çalismalarini yerinde inceleyen Belediye Baskani Süleyman Kilinç, “Gönül belediyeciligi ile halkimiza hizmet edecegiz dedik. Öylede yapiyoruz. Bu henüz çalismalarimizin bir baslangici, vatandaslarimizin en güzel hizmeti alabilmesi için gayret ediyoruz. Sehrimizde yasayan herkesin daha rahat ve konforlu ulasimi için, insan odakli faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Adiyaman’imiza yakismayan her türlü kusuru ve eksikligi tespit ediyor, aninda düzeltme yoluna gidiyoruz. Bugün yapilan asfalt çalismalarini yerinde inceledik. Asfalt konusunda adeta bir seferberlik baslattik. Sehrimizin ulasim sorununa derman olmaya devam ediyoruz. Tek bir cadde ve sokagin asfaltsiz kalmamasini hedefliyoruz. Mesai mefhumu gözetmeksizin görevinin basinda olan tüm personelimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA