Fatma Girik Bodrum'a Veda Ediyor

Uzun süredir Bodrum’da yasayan Türk sinemasinin ünlü ismi Fatma Girik, saglik sorunlari nedeniyle Istanbul’a yerlesme karari aldi. Bodrum’dan ayrilmadan önce yakin dostlarini ziyaret eden Girik’in, annesi ve ablasi ile birlikte Gayrettepe’deki evlerine yerlesecegi ögrenildi.

Fatma Girik Bodrum'a Veda Ediyor
Yesilçam’in usta ismi Fatma Girik, geçirdigi kalça protezi ve beyin ameliyatlari sonrasi yürümekte zorluk çekmeye baslamisti. Uzun süredir Torba’da mahallesinde yasayan Girik, 20 yildir yasadigi Bodrum’daki evinin satisa çikardi. Yürüme güçlügü çeken usta sanatçinin tedavisine Istanbul’da devam edecegi ögrenildi.

"Yakin dostlarini ziyaret etti"

Bodrum’dan ayrilmadan önce yakin dostlarini ziyaret eden Girik, ev sahiplerinin minik bebegini bir an olsun kucagindan indirmedi. Saatlerce bebekle ilgilenen Girik, minik bebegi arabasiyla gezdirmeyi ihmal etmedi.

"Hayati roman oluyor"

Geçtigimiz günlerde yaptigi bir röportajda en büyük hayalinin kosmak oldugunu söyleyen Girik, “Rüyalarimda hep kosuyorum. O eski günlerimi çok özledim" ifadelerini kullanmisti. Usta oyuncunun hayatini konu alacak bir kitap için menajeri Bircan Usalli Silan’la anlastigi ve menajerinden kitabin roman türünde olmasini istedigi ögrenildi.
Kaynak: İHA