Esnafta 'Babalar Günü' Beklentisi

TESK Genel Baskani Bendevi Palandöken: 'Hem babamizi mutlu etmek hem de esnafimiza destek olmak için vatandaslarimizi Babalar Günü alisverisi yapmaya davet ediyorum'.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlari Konfederasyonu (TESK) Genel Baskani Bendevi Palandöken, esnafin "Babalar Günü" alisverisleri için beklentisinin büyük oldugunu belirtti.

Palandöken, yaptigi yazili açiklamada, her türlü bütçeye uygun hediye için esnafin kapilarinin açik oldugunun altini çizdi.

Bu özel günde babalarin unutulmamasini isteyen Palandöken, "Esnafimiz en çok özel günlerde yogun satis yapiyor fakat salgin dolayisiyla tüm özel günler sakin geçti." degerlendirmesinde bulundu.

Salgin kosullarinda kazanci düsen ve zor zamanlardan geçen esnafin, Babalar Günü alisverisleri için büyük beklenti içerisinde oldugunu aktaran Palandöken, "Indirimlerin gerçek ve dise dokunur oldugu esnafimizda küçük bir kalemden gömlege, saatten pantolona, çiçekten cüzdana her türlü bütçeye uyacak, her zevke hitap edecek hediyeler mevcut. Hem babamizi mutlu etmek hem de esnafimiza destek olmak için vatandaslarimizi Babalar Günü alisverisi yapmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA