Çalismalara Yakindan Takip

Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ugur Baskal, Demirci ve Köprübasi ilçelerini ziyaret ederek, Büyüksehir Belediyesinin ilçelerdeki çalismalarini yerinde inceledi, birimleri gezdi. Personele Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini da ileten Baskal, 17 ilçede vatandaslara en güzel hizmetleri ulastirabilmenin çabasi içinde olduklarini ifade etti.

Çalismalara Yakindan Takip
Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ugur Baskal, ilçe temaslarina Demirci ve Köprübasi ilçeleriyle devam etti. Ziyaretlerde Genel Sekreter Yardimcisi Baskal’a Hasereyle Mücadele Sube Müdürü Firuze Ak da eslik etti. Ilk olarak Demirci ilçesi ile ziyaret turlarina baslayan Baskal, Manisa Büyüksehir Belediyesi Demirci Muhtarlik Isleri Müdürü Gökhan Aslan ve sube müdürlügüne bagli olarak çalisan Büyüksehir Belediyesi personeliyle bulustu. Büyüksehir Belediyesinin ilçedeki çalismalari ile ilgili görüs alisverisinde bulunan Baskal, personele çalismalarinda kolayliklar diledi, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini iletti.

Mahalle muhtarlariyla bulustu

Genel Sekreter Yardimcisi Ugur Baskal, Demirci temaslari kapsaminda Demirci Muhtarlar Dernegi’ni de ziyaret ederek, mahalle muhtarlariyla bir araya geldi. Demirci Muhtarlar Dernegi Baskani ve Sögütcük Mahallesi Muhtari Mustafa Çiftçi, Kislak Mahallesi Muhtari Mahmut Özcan, Tekeler Mahallesi Muhtari Abdurrahman Ünlü ve Yesiloba Mahallesi Muhtari Erdogan Köse ile bir araya gelen Baskal, muhtarlara Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini iletti, taleplerini dinledi. Baskal, Demirci Mezbahasi’nda da incelemelerde bulunarak, çalismalari yerinde takip etti.

Köprübasi ilçesi de ziyaret edildi

Demirci temaslarinin ardindan Köprübasi ilçesini de ziyaret eden Baskal, Köprübasi temaslarina Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile basladi.

Merkez sorumlusu ve egitmenlerine basari dileklerini ileten Baskal, daha sonra sirasiyla Borlu Mahallesi Muhtari Yunus Gökdemir ve Temrek Mahallesi Muhtari Gencer Koçak’i da ziyaret etti. Mahalle muhtarlari, ilçelerine ve mahallelerine yapilan hizmetler nedeniyle Manisa Büyüksehir Belediyesi, MASKI Genel Müdürlügü ve Baskan Cengiz Ergün’e tesekkürlerini ilettiler. Ilçe ziyaretlerinin sürecegini belirten Genel Sekreter Yardimcisi Ugur Baskal, 17 ilçede vatandaslara en güzel hizmetleri ulastirabilmenin çabasi içinde olduklarini ifade etti.

Kaynak: İHA