BOSAB'in Kalite Yolculugu Basladi

Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi BOSAB, kalite yolculugunun temelini TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile atti. Yönetim Kurulu Üyesi Erdogan Akyildiz, “Uluslararasi geçerliligi olan sertifikalar ile kalite sistemimizi güçlendirecegiz” dedi.

BOSAB'in Kalite Yolculugu Basladi
Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi (BOSAB), TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandi. Bölgenin kurumsal kimliginde önemli bir degisime imza attiklarini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Erdogan Akyildiz, kalite yönetim sistemi belgelendirme zincirine yeni halkalar ekleyeceklerini de dile getirdi.

Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi (BOSAB), kalite yönetim sistemlerine entegrasyon konusunda önemli bir adim atti. Kisa süre önce Sifir Atik Yönetim Sistemi’nin kurulumuna imkân veren Sifir Atik Belgesi’ni alan BOSAB, çoklu yönetim sistemi kullanan kuruluslarin yönetim sistemlerinin entegrasyonunu kolaylastirmasini saglayan bir hamle gerçeklestirdi. Kalite standardinin risk tabanli yaklasim üzerine odaklandigi TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, törenle teslim alindi. BBS Belgelendirme Egitim ve Gözetim Hizmetleri AS Genel Müdürü Yusuf Yilmaz ve Bursa Bölge Müdürü Islam Topal, sertifikayi BOSAB Yönetim Kurulu Üyesi Erdogan Akyildiz’a takdim etti.

Yeni sertifikalar da yolda

Kalitenin, her kurumun tüm kademelerinde sürekli gelisim zihniyetinin yerlesmesiyle mümkün olabilecegini belirten BOSAB Yönetim Kurulu Üyesi Erdogan Akyildiz, “ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi’nin bütün asamalarinda sürekli iyilestirme hususu ön plana çikiyor. BOSAB olarak tüm süreçlerimizi sürekli iyilestirerek, en iyi yönetim sekline ulasmayi öncelikli alan olarak belirledik. Pandemi ile birlikte degisen is anlayisi geregi paydas olarak birlikte çalistigimiz tüm kisi ve kurumlar ile ortak ihtiyaçlarimizi belirleyerek yol haritamizi olusturuyoruz. BOSAB’in uluslararasi geçerliligi olan bir sistemle yönetim seklinin oldugunu da bu vesileyle ispat etmis olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Yeni kalite yönetim sistemi sertifikalari alarak emin adimlarla kalite yolculugumuza devam edecegiz” dedi.

BOSAB Bölge Müdürü Semih Idil ve Kalite Yönetim Sistemleri Sorumlusu Banu Idil de süreç hakkinda bilgi aktardi.
Kaynak: İHA