Baskan Yücel Muhtarla Bulustu

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Alanya’nin dogu bölgesine hizmet veren mahalle muhtarlariyla bir araya geldi.

Baskan Yücel Muhtarla Bulustu
Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’in, Demirtas Dügün Salonu ve Kültür Merkezi’nde gerçeklestirdigi toplantida Meclis Üyesi Kayhan Balta, Icraci müdürlüklerden sorumlu Baskan Yardimcisi Özgür Karamut ve birim müdürleri de yer aldi. Istisare toplantisina Kestel, Mahmutlar, Kargicak, Demirtas, Seki, Ishakli, Ispatli, Aliefendi, Kesefli, Yesilöz, Ugrak, Imamli, Hocalar, Özvadi, Beyreli, Yaylakonak, Tirilar, Çamlica, Beldibi, Fakircali, Sapadere, Basköy, Büyükpinar, Sihlar ve Gözüküçüklü olmak üzere toplam 25 mahalle muhtari katildi.

Dogu mahalleleri için 110 kilometrelik asfalt ihalesi temmuzda yapilacak

Muhtarlarin tek tek istek ve önerilerini dinleyen Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, muhtarlarin en çok talep ettigi yol ve asfalt konusunda müjde verdi. 7 Temmuz’da yol yapimi ve asfaltla ilgili ihaleye çikacaklarini açiklayan Baskan Yücel; “Ihale tarihimiz 10-15 gün içerisinde kesinlesecek. Zeminini hazirliyoruz. Fen Isleri ekiplerimiz asfalt programini muhtarlarimizla istisare ederek hazirladilar. Temmuz, Agustos ve Eylül ortasina kadar 110 km’lik yolu komple aciliyet sirasina göre asfaltlayacagiz.” dedi.



4 adet araç belediye hizmet filosuna katildi

Türkiye genelinde yürüttügü sifir atik projesiyle ödül alan Alanya Belediyesi, Temizlik Isleri Müdürlügü bünyesine 4 yeni araç katarak, hizmette kalite ve hizini arttirdi. 3 adet 8+1m3 hidrolik sikistirmali ambalaj atigi toplama araci ve 1 adet tasiyici yükleyici kepçe, Zortas Geri Dönüsüm Firmasi tarafindan alinarak hizmete sunuldu. Yeni araçlarin dua törenini dogu mahalle muhtarlariyla birlikte gerçeklestiren Baskan Yücel; “Sifir Atik ödüllü Belediyemiz, Türkiye genelinde sifir atikta öncü belediye olarak yatirimlarina devam ederek kentimiz genelinde çöp toplama ve geri dönüsüm hizmeti vermeye devam ediyor. Ihtiyaç dahilinde Mahmutlar, Avsallar, Konakli, Payallar, Türkler, Cikcilli ve Oba Mahallelerine 770 lt.’lik geri dönüsüm konteynerleri dagitilmis olup, program dahilinde dagitma islemine devam ediliyor. Yeni araçlarimizin Alanya’miza hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Dogu mahalle muhtarlari toplantidan memnuniyetlerini dile getirirken yeni hizmet araçlari için Baskan Yücel’e tesekkür ederek ‘hayirli olsun’ dileklerini iletti.
Kaynak: İHA