Vatandas Derdini Valiye Anlatti

Vatandaslarin devletle olan bagini güçlendirmek, çözemedikleri sikintilarina çözüm üretmek adina düzenli araliklarla yapilan “Afyonkarahisar Valiligi Halk Toplantisi”nin haziran ayi toplantisi Vali Gökmen Çiçek baskanliginda yapildi. Toplantida vatandaslar sorun, sikinti ve dertlerini Vali Çiçek’e anlatti.

Vatandas Derdini Valiye Anlatti
Valilik Toplanti salonunda yapilan toplantiya Vali Yardimcisi Mehmet Keklik, Belediye Baskan Yardimcisi Murat Öner ile ilgili kurum müdürleri katildi.

Toplanti öncesi konusan Vali Gökmen Çiçek, pandemi nedeniyle toplantilara iki ay ara verildigini hatirlatti. Devletin imkânlari çerçevesinde vatandaslardan gelen tüm taleplere çözüm üretmeye çalistiklarini belirten Vali Çiçek, “Düzenli araliklarla yaptigimiz Halk Toplantilarimizda tüm daire müdürlerimizle birlikte vatandaslarimizin karsilarina geçiyor, bizlere ilettikleri sikintilari dinliyor çözüme kavusturuyoruz. Sikintisi olan hiçbir vatandasimiz kalmasin istiyoruz. Bu konuda üzerimize ne düsüyorsa elimizden geldigince yapmaya çalisiyoruz” dedi.

Toplantida vatandaslarla birebir görüserek, onlarin taleplerini dinleyen Vali Çiçek, bazi hususlarda ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek gereginin yapilmasini ve takip edilerek kendisine bilgi verilmesini istedi.
Kaynak: İHA