Tabakoglu, Ödül Alan Ögrenciler Ile Bir Araya Geldi

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoglu, Trakya Üniversitesi’nin adini uluslararasi arenada basari ile temsil eden ve ödüle layik görülen Devlet Konservatuvari ögrencileri ile bir araya geldi.

Tabakoglu, Ödül Alan Ögrenciler Ile Bir Araya Geldi
Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoglu, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvari Müzik ve Bale Ortaokulu ile Müzik ve Sahne Sanatlari Lisesi’nde ögrenim gören ve Caspi Art tarafindan düzenlenen "VII. Uluslararasi Sanat Yarismasi"nda ödül alan ögrenciler ve aileleri ile bulustu. Yurt disinda çesitli kategorilerde gerçeklesen yarismada ödüle layik görülen ögrenciler ve onlari yetistiren ögretmenler, tebrik belgelerini düzenlenen törenle aldi.

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvari önünde gerçeklesen ve Rektör Yardimcisi, Devlet Konservatuvari Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in de eslik ettigi törende ödül alan ögrenciler ile tek tek tanisarak sohbet eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoglu, çalismalari ile önemli basarilara imza atan ögrencileri ve hocalarini tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi.

Törende konusan Rektör Tabakoglu, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarinin basarilari ile adindan sikça söz ettirmesinden memnuniyet duyduklarini ifade ederek, “Ulusal ve uluslararasi alanda katildigi birçok organizasyonda Trakya Üniversitesini gururla temsil eden Devlet Konservatuvarimiz, adini yarismalarda aldigi ödüller ve ögrencilerimizin basarilari ile de duyurmaya devam ediyor. Bagimsiz bir degerlendirme sonucu elde edilen ödüller, buradaki basariyi ve yapilan isin kiymetini daha iyi ortaya koyuyor. Trakya Üniversitesi’nin bu alandaki yetkinligini ulusal ve uluslararasi platformlara tasiyarak bizleri gururlandiran ögrencilerimize, bu basarinin ardindaki degerli akademisyenlerimize ve pek degerli ailelerimize çok tesekkür ediyorum. Ögrencilerimiz, elde ettikleri basarilarla hem üniversitemizin hem de ülkemizin tanitimina büyük katkida bulunuyorlar. Insallah bu basarili süreç, gelecek günlerde nice güzel basarilari ve ödülleri de beraberinde getirecektir" dedi.

Basarili ögrencileri ve ögretmenlerini tebrik belgelerini vererek kutlayan Rektör Yardimcisi ve Devlet Konservatuvari Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer ise, “Covid-19 pandemi sürecinde de çalismalarina ara vermeden devam eden Devlet Konservatuvarinin müzik dehalari, elde ettikleri basarilarla bizlere büyük mutluluk yasattilar. Bu zorlu süreçte büyük emek sarf eden degerli hocalarimizi kutluyorum. Ögrencilerimizin egitimi için çok çalistilar çok ugrastilar. Ögrencilerimiz de ellerinden gelenin en iyisini yapma konusunda büyük gayret gösterdiler. Karsilikli etkilesim ve destek sonucu önemli bir basariya ulasildi. Üniversitemizi ve okulumuzu gururlandiran ögrencilerimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.

Prof. Dr. Erhan Tabakoglu, konusmalarin ardindan yarismada büyük basari kazanan ögrenciler ve konservatuvar ekibiyle ani fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA