Müslüm Gürses Müzesi Tasindi

Müze sehir olma yolunda ilerleyen Karaköprü’de Baskan Metin Baydilli’nin girisimleriyle ilçeye tasinan Müslüm Gürses Müzesi törenle hizmete açildi.

Müslüm Gürses Müzesi Tasindi
Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, ilçeyi müze sehir yapma hedefinde yeni bir müzeyi Karaköprü’ye kazandirdi. Sanliurfali merhum sanatçi Müslüm Gürses’in hatirasini yasatmak için Sanliurfa Valiligi bünyesinde geçtigimiz yillarda Haliliye ilçesinde açilan Müslüm Gürses Müzesi, Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’nin girisimleriyle ilçeye tasindi.

Karaköprü yasam park içerisindeki müze yapilan açilis töreniyle hizmete açildi. Müzenin içerisinde Müslüm Gürses’e ait kisisel kiyafetler ve malzemeler bulunurken, sanatçinin fotograflari ve albümleri sergileniyor. Açilis öncesi Baydilli, Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Yanilmaz ve misafirlere El Battani Uzay ve Havacilik Bilim Merkezi ile Basin ve Sinema Müzesini gezdirerek tanitimini yapti.

Karaköprü Yasam Park içerisindeki Müslüm Gürses Müzesi Pazartesi günleri haricinde her gün mesai saatleri içerisinde ziyaret edilebilecek.
Kaynak: İHA