Ilkokul Bahçesinde Dehset

Adana’da kendisinden 4 gündür haber alinamayan genç, ilkokul bahçesindeki agaca asili olarak bulundu. Uyusturucu kullandigi ve gasp suçlarindan kaydi oldugu ögrenilen gencin cansiz bedeni otopsi için morga kaldirildi.

Ilkokul Bahçesinde Dehset
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüregir ilçesi 19 Mayis Mahallesi’ndeki Mehmet Ali Yilmaz Ilkokulu’nda meydana geldi. Sabah saatlerinde okula gelen güvenlik görevlisi, kötü bir kokunun yayildigini hissedip, bahçede arama yapti. Okul binasinin arka kismina gelen güvenlik görevlisi, bir genci agaca asili halde buldu. Durumun bildirilmesi üzerine okula polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik görevlilerinin yaptigi kontrolde gencin yaklasik 3 gün önce hayatini kaybettigi, cesedinin ise büyük oranda çürüdügünü belirledi.

Polisin yaptigi çalisma sonucu cesedin, geçen cuma günü evden ayrilan ve bir daha da haber alinamayan Hüseyin D.’ye (30) ait oldugunu saptadi. Ayrica cebinden yüzde 51 engelli olduguna dair saglik raporu çikan Hüseyin D.’nin, sol bacaginin protez oldugu belirlendi. Psikolojik sorunlarinin oldugu öne sürülen Hüseyin D.’nin, uyusturucu kullanmak ve gasp suçlarindan kaydi oldugu ögrenildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasinin ardindan agaçtan indirilen Hüseyin D.’nin cansiz bedeni, otopsi için Adana Adli Tip Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA