Görenler Sasip Kaldi

Adana’nin Ceyhan ilçesinde seyyar bakkal ve manav dükkanina çevirdigi midibüse ev tipi klima taktiran seyyar satici görenleri sasirtti.

Görenler Sasip Kaldi
Ceyhan’in Sahin Özbilen Mahallesinde ikamet eden emekli Lütfi Sahbaz, esi Hülya Sahbaz ile 3 yildir bakkal ve manava dönüstürdügü halk otobüsünden dönme midibüsle köylere giderek satis yapiyor. Sebze ve meyvelerin sicak yaz günlerinde çürümesi nedeniyle midibüsüne aküyle çalisan ev tipi klima taktiran Lütfi Sahbaz, "Daha önceki araba transitti küçük gelince bu otobüsü aldim. Bu otobüsle köylülerin istegini yerine getiriyorum. Klimayi takma fikrini besicilik yapan kisilerde gördüm. 3 bin 300 lira verdim inverter klima aldim. Simdi taktirdim ve 6 aydir çalistiriyorum. Ön kisimda buzdolabim var, tavuk satiyorum daha ne yapayim halkimizin hizmetindeyim" dedi.

Sadece köylerde satis yaptigini söyleyen Sahbaz, "Sebze, meyve akliniza ne gelirse, kap kacak, hepsi bizde var. Isimi severek yapiyorum, sevmesem zaten yapamam. Köylerimizdeki vatandaslarimizi memnun etmek için elimizden gelen her seyi yapmaya çalisiyoruz. Klimayi taktiktan sonra herkes beni tebrik ediyor, helal olsun sana diyorlar. Daha ne diyeyim ki millete hizmet yapiyoruz" diye konustu.

Esi Hülya Sahbaz ise ürünler bozulmasin diye araca klima taktirdiklarini belirterek, "Tavuk satisi için arabaya derin dondurucu bile koyduk. Bir evin ne ihtiyaci varsa onlarin satisini bu otobüsümüzde yapiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA