Boostcamp'in Siradaki Duragi Antalya Olacak

Türk Telekom Prime sponsorlugunda gerçeklesen yol bisikleti kampi BoostCamp’in ikinci etabinda bisikletçiler, Ürgüp, Göreme, Uçhisar, Avonos ve Erciyes’te sürüslerini gerçeklestirdi. Ikinci etabi sona eren BoostCamp’in siradaki duragi Antalya olacak.

Boostcamp'in Siradaki Duragi Antalya Olacak


Türk Telekom’un spora ve sporcuya verdigi destek devam ediyor. Türk Telekom Prime’in destegi ile baslayan, yol bisikletçilerinin önemli hazirlik kampi Boostcamp’in ikinci etabi tamamlandi. Bisikletçiler, üçüncü kamplari için geri sayima geçtiler.

Ikinci kampa 100’ün üzerinde lisansli sporcu katildi

Marmaris kampinin devami olarak gerçeklesen Boostcamp’in ‘Mystic Rise’ konseptli Kapadokya ayagina, 100’ün üzerinde lisansli bisikletçi katilim gösterdi. 4 gün süren kampta, farkli rotalarda mesafe ve hiz gruplari seçenekleri ile bisikletçiler; Ürgüp, Göreme, Uçhisar, Avanos ve Erciyes çevrelerinde sürüslerini gerçeklestirdi.

Üçüncü etap Antalya’da

Sporcular, ilk günü kendileri için hazirlanan Türk Telekom Prime Kizil Çukur vadisinde gün batiminin tadini çikardigi belirtilirken, katilimcilar prime özellikleriyle birbirinden farkli aktivitelerle dolu bir kamp dönemi geçirdi. Yol bisikletçileri Marmaris ve Kapadokya’nin ardindan üçüncü kamplarini Eylül ayinda Antalya’da gerçeklestirecekler.
Kaynak: İHA