Baskan Erdogan, OSB Ziyaretlerine Devam Ediyor

Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, Biga Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

Baskan Erdogan, OSB Ziyaretlerine Devam Ediyor
Biga Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatirimcilari ziyaret etmeye devam eden Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, AK Parti Biga Ilçe Baskani Hasan Sepici ve MHP Biga Ilçe Baskani Salih Altinkaya ile birlikte üretim fabrikalarinda incelemelerde bulunarak firma sahiplerinden çalismalar hakkinda bilgi aldi. Baskan Erdogan ayrica fabrikasinda yangin çikan bir firmaya da geçmis olsun dileklerini iletti.

Biga’nin ekonomik anlamda büyük bir atilim gerçeklestirdigini belirten Baskan Erdogan, “Her imkanimiz oldugunda bölge ekonomisine katma deger ve istihdam saglayan, birçok alanda üretim yapip çogunlugunu ihraç eden fabrikalarimizin bulundugu Balikliçesme’deki Organize Sanayi Bölgemizi ziyaret etmeyi sürdürüyoruz. Bugün de üretim yapan firmalari ziyaret ederek çalismalari dinledik ve hayirli isler diledik. Bir firmamizda çikan yangin nedeniyle geçmis olsun dileklerimizi ilettik. Biga’miz tarimi, hayvanciligi ve turizmiyle gelisme gösterirken ayni zamanda sanayisiyle de adindan söz ettiriyor. OSB’mizdeki katilim ve yatirimlara baktigimizda bölgenin doldugunu, Hükümetimizin 5 bin metrekare daha kazandirip 2. etap çalismalariyla 25 firmanin daha hizmet verecegini biliyoruz. Bölgemize ve ülkemize yapilan yatirim beraberinde gelen üretim ve istihdam hamleleri bizi mutlu ediyor. Geçtigimiz haftalarda da AK Parti Grup Baskanvekilimiz Bülent Turan, Çanakkale Valimiz Ilhami Aktas ve AK Parti Il Baskanimiz ve genis bir heyetle bölgemizi ziyaret ederek TSO ve OSB Yönetim Kurulu Baskani Sadan Dogan ve yönetimiyle bir toplanti gerçeklestirmistik. Bölgemizin ve Biga'mizin her geçen gün daha da kalkinmasi ve gelismesi için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Kiymetli yöneticilerimize, bölgemize katkilarindan ve misafirperverliklerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Firma yetkilileri de ziyaretlerinden dolayi duyduklari memnuniyeti dile getirerek tesekkür etti.
Kaynak: İHA