Anadolu Üniversitesinde Asi Kampanyasi Basladi

Anadolu Üniversitesi personelinin koronovirüse karsi asilama kampanyasi Mediko Sosyal Merkezi’nde yürütülüyor.

Anadolu Üniversitesinde Asi Kampanyasi Basladi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, üniversitelerin 2021-2022 egitim ve ögretim yili akademik takviminin 13 Eylül itibariyla baslayacagini ilan etmis ve Eylül 2021’de yüz yüze egitime baslanabilmesi için ögretim üyelerinin ve üniversite personelinin asilanmasi Saglik Bakani Dr. Fahrettin Koca’nin duyurusuyla 9 Haziran Çarsamba gününden itibaren baslatilmisti. Bu kapsamda Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’in girisimleri ve Il Saglik Müdürlügü’nün destekleriyle, 14 Haziran Pazartesi gününden itibaren tüm Anadolu Üniversitesi personelinin asiya hizlica ve kolayca ulasabilmesi için Anadolu Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi’nde de asilama kampanyasi yürütülüyor.

Erdal: “2021- 2022 Egitim ve Ögretim yilina saglikli bir sekilde baslamak için asilamanin çok önemli”

Anadolu Üniversitesi’nin personeli için asi olma olanagi sunmasi hakkinda görüslerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, “Salginin kontrol altina alinmasi ve 2021- 2022 egitim ve ögretim yilina saglikli bir sekilde baslamak için asilamanin çok büyük bir önemi bulunuyor. Anadolu Üniversitesi olarak akademik ve idari personelimizin hizla asilanmasi için bu kampanyayi baslattik. Bu vesileyle Saglik Bakanligimiza ve Il Saglik Müdürlügümüze desteklerinden dolayi tesekkürlerimizi sunuyoruz. Bu kampanya ile Mediko Sosyal Merkezimizde hazirlanan özel asi alanlarinda personelimizi temiz ve hijyenik kosullarda hizli bir sekilde asiyla bulusturuyoruz. Sonuç olarak Dünya Saglik Örgütü (DSÖ) tarafindan kabul gören Sinovac ve Biontech asilariyla asilanmak üzere tüm personelimizi bu kampanyaya katilmaya davet ediyoruz.” dedi.



Yilmaz: “Anadolu Üniversitesi çalisanlarina sunulan asi hizmeti için titizlikle tüm hazirliklar tamamlandi”

Anadolu Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi Bashekimi Uzm. Dr. Özgür Yilmaz ise “Merkezimizde Anadolu Üniversitesi çalisanlarina sunulan asi hizmeti için titizlikle tüm hazirliklar tamamlandi. Bu kapsamda personelimize böyle bir imkân sunulmasini saglayan Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal ve Il Saglik Müdürlügümüze tesekkür ediyorum. Ülkemizin asilama sürecinde yürüttügü çalismalar ile yeni egitim ve ögretim döneminde tüm personelimiz asi yaptirmis bir sekilde saglikli olarak çalisma hayatina ve ögrencilerine kavusacak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA