THY, ABD Uçuslarinda Frekans Arttiriyor

Türk Hava Yollari, Istanbul'dan Boston, Chicago, Los Angeles, Miami ve San Francisco'ya düzenlenen direkt uçus frekanslarinda artisa gidiyor.

Türk Hava Yollari (THY), ABD'nin 5 önemli sehrine düzenlenen seferlerde frekans artisina gidiyor.

THY'nin sosyal medya hesabindan yapilan videolu tanitim açiklamasinda, Türk Hava Yollari'nin Boston, Chicago, Los Angeles, Miami ve San Francisco seferlerinde frekans artiracagi belirtildi.

"Simdi Amerika Birlesik Devletleri'ni kesfetme zamani" basligiyla verilen tanitim videosunda, "Boston, Chicago, Los Angeles, Miami ve San Francisco için kemerlerinizi baglayin! ABD’nin 5 önemli sehrine Istanbul'dan direkt uçus frekanslarimiz Haziran itibariyla artiyor" denildi.

Açiklamaya göre 3 Haziran'dan itibaren Chicago uçuslari 10 frekansa, Los Angeles uçuslari ise haftada 11 frekansa yükseltildi.

Istanbul-Boston arasinda gerçeklestirilen seferler de bugünden (14 Haziran 2021) itibaren haftada 7 frekans olarak icra edildi.

16 Haziran Itibariyla Istanbul-Miami seferleri haftada 10 frekans, 17 Haziran itibariyla Istanbul-San Francisco seferleri haftada 10 frekans düzenlenecek.

Yolcularin bilgi ve rezervasyon için www.turkishairline.com sitesini ziyaret edebilecekleri belirtildi.

Kaynak: AA