(Özel) Köpege Çarpti Umursamadan Kaçti

Sariyer Kilyos’ta süratli giden bir sürücü, o sirada yolda bulunan bir köpege çarpip kaçti. Köpek agir yaralanirken, otomobilin köpege çarpma ani güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

(Özel) Köpege Çarpti Umursamadan Kaçti
Sariyer Kilyos’ta bir otomobil sürücüsü yillardir çevre sakinlerinin baktigi köpege çarpti. Yolda ilerleyen köpege çarpan sürücü umursamadan olay yerinden uzaklasirken, ismi ‘tiger’ olan köpek agir yaralandi.

3 yildir köpekle ilgilenen Basak Hanim, “Iki gece önce sokakta besledigim köpegimize son hizla araba çarpti. Hayvanin su an kiriklari var klinikte. Bu sekilde bir çok hayvani kaybettik. Burasi sosyal tesisler, buraya yazlari engelli vatandaslar geliyor ve bu yol vatandaslar için de büyük tehlike arz ediyor. Çoluk çocuk arkada park var ve bu insanlar hiç durmuyor. Köpek 3 yildir bizimleydi. Gece 00.00’da üstelik yasak saatinde buradan geçiyor. Son hizla vurup durmadan yoluna devam ediyor. Bu yolda birçok kedi köpek ezildi. Ricamiz özellikle Plaj yolunda bir seyler yapilsin, kazalar yasanmasin” seklinde konustu.

Öte yandan otomobilin köpege çarpma ani güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.
Kaynak: İHA