Nikah Masasina Üniforma Ile Oturdular

Kahramanmaras'in Afsin ilçesinde jandarma damat ve polis memuru gelin, nikah törenine üniformalariyla katildi.

Ilçede görev yapan uzman çavus Safa Özfidan ile Ilçe Emniyet Müdürlügü personeli polis memuru Serife Arslantürk, Afsin Belediyesi Ergün Ertekin Evlendirme Memurluguna basvurdu.

Nikah masasina oturan çift, hayatlarinin özel gününü jandarma teskilatinin 182. yil dönümüne denk getirerek nikah töreninde görev kiyafetlerini giymeyi tercih etti.

Afsin Belediye Baskani Mehmet Fatih Güven tarafindan kiyilan nikah sonrasi üniformali çift, yakinlariyla hatira fotografi çektirdi.

Belediye Baskani Güven, burada yaptigi konusmada, jandarma ve emniyet teskilatinda görev yapan genç çifte mutluluklar dileyerek, Kuran-i Kerim ve Türk Bayragi hediye etti.

Uzman Çavus Safa Özfidan, nikah tarihi için özellikle jandarma teskilatinin kurulus yil dönümünü seçtiklerini belirterek, "Esimle özel bir nikahta 'evet' demek istedik. Çok sevdigim meslegimin kurulusunda esimle hayatlarimizi üniformalarimizla birlestirdik. Meslektaslarimiz bizleri yalniz birakmadi. Nikah törenimize katilan herkese tesekkür ediyorum." diye konustu.

Gelin Serife Arslantürk de jandarma teskilatinin kurulus yil dönümünün kendileri için artik daha özel bir gün oldugunu dile getirdi.

Törene, Afsin Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Ismail Serhat Çakar, Ilçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz ve çiftin silah arkadaslari katildi.

Kaynak: AA