Minik Ögrenciler Eserlerini Sergiledi

2021 Egitim Ögretim yilbasinda baslanilan sinif projeleri okul bahçesinde sergiledikleri final etkinligi ile sonlandirdi.

Minik Ögrenciler Eserlerini Sergiledi
Minik ögrenciler bir yil boyunca yaptiklarini projelerini sergiledi. Minik Kedicikler Sinifi ögretmeni Özlem Sahin ve ögrencileri “Temiz Toplum” projesini yil boyunca yürüterek temiz toplum bilincini çocuklarda olusturdular.

Yildizlar Sinifi ögretmeni Nermin Kayici ve ögrencileri “Uçurtmam Göklerde Hayallerim Gökyüzünde” projesini yaptiklari uçurtma senligi ile sonlandirdi. Ögrencilerin ve velilerin sosyal ve kültürel faaliyetlere ders disi etkinliklere aktif olarak katilimini saglamalari amaciyla baslayan proje çocuklarin uçurtma senligiyle eglenceli görüntülerle tamamlandi.

Sevgi Çiçekleri Sinifi ögretmeni Hacer Arslan ve ögrencileri “Basarili Türk Büyüklerini” tanidilar. Her hafta düzenli olarak bir Türk Büyügü taniyan ögrenciler yilsonu etkinligi olarak seçmis olduklari Türk Büyügünü canlandirdilar.

Neseli Baykuslar Sinifi ögretmeni Müge Yilmaz ve ögrencileri “Ülkeleri Ögreniyorum” projesi kapsaminda dünyadaki farkli kültür ve yerleri tanidilar. Çocuklar farkli ülkelerin bayraklarini yemeklerini yöresel kiyafetlerini ögrendiler.

Harikalar Sinifi ögretmeni Merve Makaroglu ve ögrencileri “Geri Dönüsüm” projesi kapsaminda atik materyalleri bir amaç için kullanmayi ve farkli bir pencereden bakabilme ve becerisi kazandirmayi hedeflediler. Çocuklar materyalleri daha verimli kullanarak çevreyi koruma bilinci kazandilar.

Uzay Sinifi Ögretmeni Imren Ertürk ve ögrencileri “Geri Dönüstür Dünyayi Dönüstür” projesi kapsaminda geri dönüsümü olan maddeler kapsaminda farkindalik olusturmak, çocuklarin çevre kirliligine neden olan atik ürünleri nasil geri dönüsüme katacaklarini ögretmek ve bu bilinçle yetistirilen bir nesli ülkemize kazandirmayi amaçladi.

Gökkusagi Sinifi ögretmeni Zehra Erbas ve ögrencileri “Matematik Ögreniyorum” projesi kapsaminda matematik islemlerini görsellestirip hem oyun hem islem seklinde zevkli hale getirmek için ilgilerini çeken materyaller tasarladilar. Tasarlanan ürünler okul bahçemizde sergilendi.
Kaynak: İHA