MASKI Taskinlara Son Veriyor

MASKI Genel Müdürlügü, Manisa Merkezdeki yagmur suyu izgaralari ile ana kanallarda gerçeklestirdigi temizlik çalismasi ile yagisli havalarda olusabilecek taskinlara karsi koruma sagladi.

MASKI Taskinlara Son Veriyor
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde vatandaslarin yagislardan olumsuz bir sekilde etkilenmesini engellemek amaciyla yagmur suyu izgara temizlik çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ile Kanalizasyon Dairesi Baskanligi ekiplerince Merkez ilçe mahallerinde yagmur suyu izgaralari ile ana kanallarda temizlik çalismasi gerçeklestirildi.

Ekipler ana cadde disindaki yerlerde yasanan münferit su birikmelerine de aninda müdahale etti. Geçtigimiz aylarda meydana gelen taskinlarin bir daha yasanmamasi için yapilan çalismalar meyvesini verdi ve vatandaslarin herhangi bir sorun yasamasinin önüne geçildi.

Atatürk Mahalle Muhtari Bedir Kiliç, “Mahallemizdeki yagmur suyu izgaralarinin açilmasi ile taskin sorunu ortadan kalkiyor. MASKI Genel Müdürlügüne bu çalismasi için tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA