Havza'ya 353 Araç Kapasiteli Otopark

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, “353 araç kapasiteli otopark hizmet girdiginde hem ilçe trafigi rahatlayacak hem de park sorunu çözülmüs olacak” dedi.

Havza'ya 353 Araç Kapasiteli Otopark
Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, Samsun Büyüksehir Belediyesi ve Havza Belediyesi tarafindan ilçe merkezinde devam eden çalismalari yerinde inceledi. Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ve Havza Belediyesi Meclis Üyesi Hayrettin Sahin ile ilk olarak Samsun Büyüksehir Belediyesi tarafindan insasina devam edilen çok katli otopark insaatini ziyaret ederek incelemelerde bulundular ve ilgililerden bilgiler aldilar.

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, “Otopark insaati tamamladiginda ilçemizdeki park yeri sorununa köklü bir çözüm getirecek. 353 araç kapasiteli otopark hizmet girdiginde hem ilçe trafigi rahatlayacak hem de park sorunu çözülmüs olacak. Ilçemize hayirli ugurlu olsun. Samsun Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mustafa Demir ilçemize kazandirdigi bu güzel hizmet için tesekkür ediyorum” diye konustu.

Belediye Baskani Özdemir ve Meclis Üyesi Sahin daha sonra Havza Belediyesi tarafindan Degirmenüstü Mahallesi’nde devam eden 9 bin 500 metrekare parke ve bisiklet yolu yapimi çalismalarini yerinde incelediler.

Çalismalar hakkinda bilgiler alan Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, “Bu bölgede yaklasik 9 bin 500 metrekare beton parke ile yol imalati gerçeklestirecegiz. Bu bölge bisiklet yollari, yaya kaldirimlari ve parke yollari ile belediyecilik anlayisimizi en iyi sekilde yansitacak bir çalisma yapacagiz. Bu bölgede yasayan vatandaslarimizin yol ihtiyaci karsilanarak tozdan ve çamurdan kurtaracagiz. Ilçemiz gelisiyor ve genisliyor. Belediye olarak ilçemizin ve halkimizin ihtiyaçlari dogrultusunda çalismalarimiza devam ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA