Hafriyat Döküp Kaçarken Yakalandi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde ormana hafriyat döken sahis, duyarli vatandaslarca yakalandi. Vatandaslar hafriyat döken sahsin arkasindan bir müddet kostuktan sonra, “Buraya dökmeyin hepimizin ormani gerekirse parasini biz verelim” diyerek tepki gösterdi.

Hafriyat Döküp Kaçarken Yakalandi
Bodrum’un Kizilagaç bölgesindeki Çilek köyü ile Alazeytin köyü arasindaki yoldan traktörle gelen kimligi belirsiz bir sahis, bir traktör hafriyati ormana döktü. Sahsin, hafriyatla yoldan geçtigini fark eden çevre sakinleri, hafriyati döküp geri dönen sahsi yakalamak için traktörün arkasindan kosarak sahsin önünü kesti. Fotograf ve görüntüleri çekilen sahis için ilgili yerlerden harekete geçilmesi istendi.

Sahsi yakalayan vatandaslardan Fatih Çaglar, “Ben bu bölgede oturuyorum. Olay dün aksam Çilek-Alazeytin arasindaki orman yolunda yasandi. Ben sahsin traktörle geçtigini gördüm, römorkta hafriyat vardi. Hemen pesinden gittim, dönerken arkasindan kosarak yakaladim. Bir traktör insaat atigini, çöpü ormana döktü. Neden döktügünü sordugumda ‘Burasi orman, dökülür’ gibi seyler söyledi.

Bunun gibi kisilere gereken cezanin verilmesi gerekiyor. Ben görüntüleri ilgili yerlere yönlendirdim” diye konustu.

Kaynak: İHA