Bodrum'da Trafik Çilesi Erken Basladi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde araç yogunlugu sebebiyle trafik durma noktasina geldi. Ara sokaklardan trafigi asmaya çalisan sürücüler toprak yola girdi, bazi araçlar yolda mahsur kaldi.

Bodrum'da Trafik Çilesi Erken Basladi


Gözde turizm merkezlerinden Bodrum’da sezon tam anlamiyla baslamazken trafik yogunlugu erken basladi.

Pandemi sebebiyle nüfusu 500 bine ulasan ilçede yaz sezonuna girilmesiyle trafik iyice içinden çikilmaz bir hal aldi. Özelikle bugün il disindan çok sayida aracin geldigi ilçede Emin Anter Bulvari, Kibris Sehitleri Caddesi, Atatürk Bulvari’nda uzun araç kuyruklari oldu. Yogunluk sebebiyle trafik zaman zaman durma noktasina geldi.

Kimi sürücüler yogun trafigi ara sokaklardan asmaya çalisti. Ilçeye gelen bazi tatilciler de trafigi asamayinca navigasyon uygulamalarinin yönlendirmesiyle toprak yollara girdi. Yolu asamayacagini anlayan sürücüler, geri dönmek zorunda kaldi. Yolu asmaya çalisan bazi araçlar mahsur kaldi. Toprak yolda kontrolden çikarak askida kalan bir otomobil, diger sürücülerin yardimiyla kurtarildi.

Navigasyon uygulamasinin yönlendirmesiyle toprak yola girdigini söyleyen Ali Akkan, “Bugün çok yogun, inanilmaz yogun. Navigasyon buraya gönderdi ama geçilebilecek bir yol degil, geri dönecegiz. Navigasyon burayi ana yola göre 10 dakika daha erken gösteriyordu fakat bu yola araçlar girmez. Girenler de galiba yukaridan geri dönüyor" diye konustu.

Kaynak: İHA