Baskan Gürün, Belediye Personeliyle Toplantilara Devam Ediyor

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün, belediye bünyesinde hizmet veren personelle yaptigi toplantilara ara vermeden devam ediyor. Il genelinden degisik birimlerde görev yapan çalisanlarla bir araya gelen Baskan Gürün, personelle görüs alisverisinde bulunuyor.

Baskan Gürün, Belediye Personeliyle Toplantilara Devam Ediyor
Rutin olarak belediye çalisanlariyla bir araya gelen Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün, personel toplantilarina ara vermeden devam ediyor. 13 ilçede büyüksehir belediyesi bünyesinde degisik birimlerde görev yapan çalisanlarla Türkan Saylan Çagdas Yasam Merkezi’nde bir araya gelen Baskan Gürün, personelden çalistiklari birimler, görev yaptiklari ilçelerde yapilan ve yapimina devam edilen islerle ilgili görüs alisverisinde bulundu.

Baskan Gürün toplantida personelin is yerlerinde yaptiklari çalismalar, yapilan ve yapilmasi planlanan yatirimlar ile ilgili görüs alisverisinde bulundu. Toplantida personelin görüs ve önerileri rapor halinde Baskan Gürün’e sunulmak üzere Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Dairesi Baskani Taner Yigit, Özel Kalem Müdürü Havva Atabey tarafindan tek tek not alindi.

Baskan Gürün, “Bu toplantilarimizla aile fertleri arasinda görüs alisverisinde bulunuyoruz”

Toplantida konusan Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün, Mugla’da büyük bir aile olduklarini, bu bulusmalarin aile fertleri arasinda görüs alisverisi oldugunu belirtti.

Baskan Gürün, “Mugla’miz bildiginiz üzere çok genis bir cografya ve büyüksehir ailesi olarak bu essiz cografyaya hizmet veren 5 binden fazla aile ferdimiz var. Seydikemer’den Bodrum’a tüm çalisanlarimizla bir araya gelmek üzere bu bulusmalari organize ettik. Bu toplantilarda çalisanlarimizla yüz yüze iletisime geçip, aile fertlerimizin düsüncelerini, fikirlerini aliyor, dertlerini sikintilarini dinliyoruz. Çalistiklari birimlerde ve yasadiklari ilçelerde gözlemledikleri konulari, belediyemizin isleyisini, vatandaslarimiza daha iyi hizmeti nasil verebilirizi hep birlikte konusuyor, çözüm odakli belediyeciligi önemsiyoruz. Çünkü birlikte aileyiz birlikte Mugla’yiz” dedi.

Kaynak: İHA