AGC'den IHA Antalya'ya 2 Ödül

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Baskani Mevlüt Yeni, 2020 yili Antalya Basin Ödülleri yarismasinda dereceye girenleri açikladi. Ihlas Haber Ajansi Antalya Bölge Müdürlügü’nden Isa Akar, 2 ödüle layik görüldü.

AGC'den IHA Antalya'ya 2 Ödül
Antalya Gazeteciler Cemiyeti Baskani Mevlüt Yeni, 2020 yilini kapsayan Antalya Basin Ödülleri Yarismasinda dereceye girenleri açikladi.

Baskan Yeni, emek ve emekçiye büyük önem verdiklerini belirterek, "Her yil oldugu gibi bu yil da Antalya disindan olusturdugumuz gazetecilik mesleginde tecrübeli birbirinden degerli jüri üyelerimiz son derece titiz bir çalisma neticesinde, yilin gazetecilerini seçmislerdir" dedi.

Ihlas Haber Ajansi Antalya Muhabiri Isa Akar ise yazili basinda yilin gazetecileri dalinda ‘Elektronik kelepçe çigligi’ ve Haber Fotografi kategorisinde ‘Ölüm uykusu’ çalismalari ile 2 ödüle layik görüldü.

Ödül alanlarin listesi su sekilde:

"Yazili basinda yilin gazetecileri:

Haber dalinda, IHA Isa Akar ‘Elektronik kelepçe çigligi’, Arastirma inceleme, Hürriyet Akdeniz Ceren Deniz ‘Suya hasret’, Röportaj, Güney Haberci Aksu Gazetesi Hilal Kara ‘Akilli insan bu kadar yasamaz’, Güncel Yazi, My Gazete Emin Altiner, ‘Öyle bir geçer zaman ki’, Spor haberi, Hürriyet Akdeniz Ceren Deniz, ‘Yazik bu çocuklara’ , Ekonomi, Akdeniz Gerçek Gazetesi Nizamettin Özmen, ‘Karaköy odaginda sulu tarim’, Turizm Hürriyet Akdeniz Ceren Deniz ‘Açik büfe evrim geçirdi’ adli eserler ile ödül aldilar.

Televizyon kategorisinde: Haber Kanal V Sevgi Gümüs, ‘Mavi sularin altinda hayat var’, Program, Kanal V Gözde Gürgöze, ‘Görmeden gitme’, En iyi görüntü Kanal V Emre Cesur, ‘Görmeden gitme Alanya tanitim’

Haber Fotografi Kategorisi: Güncel Haber Fotografi IHA Isa Akar, ‘Ölüm uykusu’,

Yilin Radyocusu Kategorisi: Yilin radyocusu TRT Emre Altinisik ‘Asik atismasi’

Sayfa Tasarimi Kategorisi: Sayfa tasarim Hilal Gazetesi Menekse Karakus ‘29.02.2020-1.Sayfa’

Yilin Internet Gazetesi: Lider Gazete

Nuri Dagtekin Özel Ödülü: Nürnberg Gazeteciler Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Joachim Hauck’a verilmistir.

AGC Kurum Özel Ödülü: Antalya yerel medyasina katki ve destekleri, Antalya ekonomisinin gelisimi ve büyümesi için projeler üretmesi, son olarak yaptigi Özel Antalya Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji ile Türkiye’de örnek bir egitim modeli gelistirmesi ve hayata geçirmesi nedeniyle Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) verilmistir".
Kaynak: İHA