'3 Saniyede Vatandasa Cevap'

Yesilirmak Elektrik Dagitim AS’nin(YEDAS) ’müsteri memnuniyeti’ ilkesi dogrultusunda uygulamaya aldigi ’Biz Sizi Arayalim’ isimli projesi, büyük ilgi görüyor.

'3 Saniyede Vatandasa Cevap'
Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde 3 milyon tüketiciye kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti sunmak için 7/24 faaliyet gösteren YEDAS, ’Biz Sizi Arayalim’ uygulamasiyla bir kez daha ’müsteri memnuniyeti’ne verdigi önemi gösterdi.

Arama taleplerinde artis

Uygulamayla birlikte, 2020 yilinin ayni dönemine göre 2021 yilinda arama taleplerinin yüzde 58 artis gösterdigine dikkati çeken yetkililer, "Vatandaslarimizin yapmasi gereken www.yedas.com adresine girerek ekranda beliren ’Bilgilerinizi Birakin Sizi Arayalim’ alanina notlarini yazmalari olacaktir. Görevlilerimiz kisa bir sürede vatandasimiza dönüs yapmaktadir. Zamaninda ve en dogru bilgiyi almak için iletisim kuran tüm tüketicilerimize aninda dönüs saglanmaktadir" bilgisini verdi.

3 saniyede vatandasa cevap

YEDAS’in, iletisim kanallarinda yaptigi gelistirmeler ve profesyonel kadrosuyla hizmet kalitesini her yil daha ileriye tasidigini belirten yetkililer, "160 kisilik tüketici temsilcisi ekibi ile geçen yil ayni döneme göre Çagri Cevaplama orani +1,5 puan artirarak yüzde 99,88 oranina tasimistir” dediler.

Hedef, en üst seviyede müsteri memnuniyeti

YEDAS Dagitim Direktörü Yunus Emre Bilgi ise uygulamanin 2020 yilinin mayis ayindan itibaren vatandasin hizmetinde oldugunu hatirlatarak, "YEDAS, teknoloji, uzman insan kaynagi yatirimi ile de tüketicilerin memnuniyetini en üst seviyeye çikarmayi ve bu basariyi sürekli hale getirmeyi hedefliyor" açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA