Yolun Karsisinda Geçmek Isteyen Anne Ve Kizina Araç Çarpti

Beylikdüzü’nde hizli seyir ettigi iddia edilen araç, yaya geçidinden yolun karsisina geçmek isteyen anne ve kizina çarpti.

Yolun Karsisinda Geçmek Isteyen Anne Ve Kizina Araç Çarpti
Kaza, dün Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Yavuz Sultan Selim Bulvari’nda saat 15.00 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, hizla gelen bir araç fren yapmasina ragmen duramayarak o sirada yaya geçidinden yolun karsisina geçmeye çalisan anne-kiza çarpti. Çarpmanin etkisiyle anne ve kizi yere yigildi. Dakikalarca yerde hareketsiz sekilde yatan yaralilar, ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.

“Yerde 50 metre fren izi vardi”

Kaza anlarini gören ve aracin hizla geldigini belirten esnaf Gürkan Öncel, “Iki kadin karsidan karsiya geçmeye çalisiyordu. Yoldan gelene araç hizli bir sekilde geliyordu. Kadinlari görünce durmaya çalisti ama yaklasik 50 metre boyunca fren yapmasina ragmen duramadi. Tabii duramayinca kadinlara çarpti ve o etkiyle arabanin ön çami ve dikiz aynasi kirildi. Kadinin kizi hafif sekilde yaralandi ama kadinin kafasindan agir sekilde yaraliydi. Biz su falan verdik kadinlara, daha sonra ambülans geldi ve hastaneye götürdü” dedi.



“Daha birkaç ay önce bir ögretmene araba çarpti ve hayatini kaybetti”

Daha önce de ayni yerde kazalarin oldugunu belirten Tacettin Akyürek, “Anne ve kiz geldiler yaya geçidine ama araba hizli geldigi için duramadi. Burada sürekli bu sekilde kazalar gerçeklesiyor. Daha geçtigimiz aylarda bir ögretmene yine burada araba çarpti. Kadin, çarpmanin etkisiyle hayatini kaybetti. Bu durumun düzeltilmesi için acilen yetkililerden bir çözüm bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA