Teknik Kolej Saglik Için Pedalladi

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafindan Bisiklet Dostlugu’nun katkilariyla “Sagliga Pedalla Bisiklet Turu” etkinligi gerçeklestirdi.

Teknik Kolej Saglik Için Pedalladi
Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Teknik Müdür Yardimcisi Bülent Segmen’in organizesinde Okul Müdürü Rahmi Özyigit, Müdür Yardimcisi Zuhal Sangar, ögretmenler, ögrenciler ve bisiklet severlerin katilimi ile düzenlenen bisiklet turu etkinligi Büyük Park’tan baslayarak, Odunpazari Meydani’nda sona erdi. Düzenlenen etkinlik hakkinda konusan Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Rahmi Özyigit, “Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak çok büyük sosyal faaliyetler içerisindeyiz. Ögrencilerimizle pandemiye ragmen kopmamaya onlari hem koruyarak hem de sosyal faaliyetleri içerisine sokmaya çalisiyoruz. Bu anlamli çalismalarindan bir tanesi de okulumuzu gelecegin okulu yapma. Ve bu Gelecegin Okulu akreditasyonu programi içerisinde de ’Sagliga Pedalla’ ismiyle güzel bir etkinlik tertip ettik. Etkinlige ögretmen, ögrencilerimiz ve bisiklet severlerden olusan 200’e yakin bir katilim oldu. Tüm katilimcilarimiza ve etkinligimize destek veren Organize Sanayi Bölgemize tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.



“Keyifli bir tur gerçeklestirdik”

Müdür Yardimcisi Bülent Segmen, okul olarak ilk defa düzenledikleri turun son derece keyifli geçtigini aktararak, “Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ilk defa bir bisiklet turu düzenledik. Okulumuz bisiklet grubu ögrencileriyle Bisiklet Dostlugu grubunun paydas olarak bize destek olarak aramiza katilmasiyla gerçeklesti. Büyük Park’tan Odunpazari Meydani’na kadar süren çok güzel, keyifli bir tur gerçeklestirdik. Bundan sonra bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA