Market Sahibinin Öldürülmesi Kamerada

Konya’nin Cihanbeyli ilçesi Karabag Mahallesindeki bir markete yönelik olarak düzenlenen saldirida bir kisi hayatini kaybetti, 3 kisi de yaralandi. Süpheli sahsin markettekilere ates açma ani ise güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Market Sahibinin Öldürülmesi Kamerada
Olay, Cihanbeyli ilçesi Karabag Mahallesi’nde bulunan bir markette yasandi. Edinilen bilgiye göre, dünür oldugu iddia edilen süpheli Orhan Ç., markete gelerek ates açti. Market sahibi Gökhan Aydogan (36) olay yerinde hayatini kaybetti, 4 kisi yaralandi. Yaralilar ambulansla Cihanbeyli Devlet Hastanesine kaldirildi. Ihbarla olay yerine gelen jandarma ekipleri, olayi Orhan Ç.’nin gerçeklestirdigini belirledi. Zanlinin yakalanmasi için çok sayida ekibin gönderildigi mahalleye giris ve çikislar kapatildi. Ekiplerin gerçeklestirdigi çalismalar sonunda Orhan Ç, düzenlenen operasyonla olaydan saatler sonra yakalandi. Jandarma ekiplerinin mahalledeki güvenlik önlemleri gece boyu sürdü. Orhan Ç.’nin elinde silahla yaptigi paylasim ise dikkat çekti.

Öte yandan, cinayet ve yaralama ani güvenlik kamerasi tarafindan görüntülerde, elinde silahiyla markete giren süphelinin içerde kilere ates açmasi ve bir kisiyi kovalamasi yer aliyor.
Kaynak: İHA