Hanimeli Sokagi Kente Renk Katiyor

Eskisehir Tepebasi Belediyesi Hanimeli Sokagi, haftanin 6 günü kadinlarin el emegi ürünlerini kent halki ile bulusturuyor.

Hanimeli Sokagi Kente Renk Katiyor
Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç tarafindan kadinlarin emeklerini degerlendirmeleri için hizmete sunulan Hanimeli Sokagi, el isi ürünleri ve yöresel ürünleri haftanin 6 günü vatandaslar ile bir araya getirmeye devam ediyor.

Koronavirüs tedbirlerinin titizlikle uygulandigi sokakta, haftanin 6 günü 11.00-19.00 saatleri arasinda farkli bir konsept Eskisehirliler ile bulusuyor. Sokakta örgü, taki, keçe, makrome, bez çanta ve aksesuar gibi ürünlerini satisa çikaran kadinlar, aile ekonomilerine de katkida saglamanin mutlulugunu yasiyor. Sokagi ziyaret ederek alisveris yapan vatandaslar ise, Hanimeli Sokagi’ni çok sevdiklerini ifade ederken, üreten kadinlarin emegine sahip çikmasindan ötürü Baskan Ataç basta olmak üzere emegi geçenlere tesekkürlerini iletiyorlar.

"Bölge siklikla ziyare edilmeye baslandi"

Pazartesi günü el ürünleri (bireysel stantlar), Sali el ürünleri (Belde Evleri ve bireysel stantlar), çarsamba el ürünleri (MAYA Dernegi), persembe el ürünleri (Eskisehir Kadin Emegini Destekleme ve Degerlendirme Dernegi), cuma yöresel ürünler ve el ürünleri (Eskisehir Kadin Emegini Destekleme ve Degerlendirme Dernegi) ile cumartesi günleri de sanat atölyeleri ve bireysel stantlar ile kent halki tarafindan ziyaret ediliyor.

Eskisehirlilerin yani sira kente gezi amaçli gelen vatandaslarin da siklikla ziyaret ettigi mekânlardan biri haline gelen Hanimeli Sokagi, Ismet Inönü Caddesi’nde, Kanatli AVM arkasinda yer aliyor.
Kaynak: İHA