Cevizlibag'da Kaza Açiklamasi 1 Yarali

D-100 Karayolu Cevizlibag’da benzinlige girmek için serit degistiren otomobile arkasindan seyreden ticari taksi çarpti. Çarpmanin etkisiyle ters dönen otomobil park halindeki özel halk otobüsüne çarparak durabildi. Kazada 1 kisi yaralandi.

Cevizlibag'da Kaza Açiklamasi 1 Yarali
Kaza, D-100 Karayolu Ankara istikametinde saat 13.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, 34 ZU 8054 plakali Volkswagen Polo marka otomobilin sürücüsü Yasin Sirin benzinlige girmek için serit degistirdi. 34 TBR 70 plakali Fiat Linea marka ticari taksinin sürücüsü Mehmet Kilinç ise hizini alamayarak seridine giren otomobile arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle ters dönen otomobil, yol kenarinda park halinde bulunan bir özel halk otobüsüne vurarak durabildi. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri kazada yaralanan Yasin Sirin’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptiktan sonra çevredeki bir hastaneye kaldirdi. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri kazayla ilgili çalisma baslatti. Yaklasik 1 saatin ardindan kazaya karisan araçlar çekici yardimiyla kaldirildi.

“Sinyal vermeden benzinlige girmeye çalisiyordu”

Olayi anini anlatan taksi sürücüsü Mehmet Kilinç, “Sol seritteydi. Ben de sagdan geliyordum. Aniden önüme kirdi. Sinyal vermeden benzinlige girmeye çalisiyordu. Duramadim. Yoldan geliyordum. Hizliydim biraz. O adam da ufaktan yaraliydi. Aldilar, götürdüler” dedi.

Kaynak: İHA