Baskan Demir Çocuklarla Uçurtma Uçurdu

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, merkez ve ilçelerde yapilan yatirimlari yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldi. Vatandaslarla sohbet eden Demir, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.

Baskan Demir Çocuklarla Uçurtma Uçurdu
Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, iki günlük Ankara ziyaretinin ardindan döndügü Samsun’da hafta sonu merkez ve ilçelerde incelemelerde bulundu. Ilkadim Ilçesi Gençlik Caddesi’nde yapimi tamamlanan sicak asfalt çalismasini yerinde inceleyerek vatandaslarla sohbet eden Baskan Demir, yapilan hizmetlerden duyulan memnuniyetin kendilerini daha da motive ettigini belirtti.

Hançerli Mahallesi Çifte Hamam Caddesi’nde geçtigimiz günlerde saganak yagis sonrasi hasar göre bölgedeki çalismalari kontrol etti. Daha sonra Canik ilçesine geçerek Dogu Park mevkiinde piknik yapan ailelerle selamlasan Baskan Mustafa Demir, yapimi süren Canik Yagmur Suyu Kollektör Hatti alaninda incelemede bulundu. Buradaki çalismalar hakkinda ekiplerden bilgi alan Baskan Demir, ardindan Çobanli ve Mert Irmagi’nda koku yalitimi yapilan terfi istasyonlarini inceledi.

Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Bati Park mevkiindeki ‘Uçurtmamda Sevgi Var’ etkinligine katildi.

Il Milli Egitim Müdürlügü, Büyüksehir Belediyesi, Atakum Bilim ve Sanat Merkezi tarafindan düzenlenen senlikte Baskan Demir, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu. 2021 Yunus Emre ve Türkçe yili ile Haci Bektas Veli yili olmasi nedeniyle yapilan etkinlikte açilan stantlari gezerek ögrencilerle sohbet eden Baskan Demir, çocuklarin mutluluguna ortak oldu. Daha sonra da Saathane Meydani, Subasi ve Çiftlik Caddesi’ndeki çalismalari yerinde inceledi.
Kaynak: İHA