Ugur'a Sosyal Medyada Ödül

Ugur Okullari, sosyal medyadaki basarili çalismalariyla Türkiye’nin en kapsamli sosyal medya yarismasi Social Media Awards Turkey’de gümüs ödülün sahibi oldu.

Ugur'a Sosyal Medyada Ödül
Marka ve ajanslarin sosyal medya performanslarini objektif verilere dayali olarak ölçen Social Media Awards Turkey gerçeklestirildi.

Bu yil besincisi düzenlenen Social Media Awards Turkey 2021’e 1 Nisan 2020-1 Nisan 2021 tarihleri arasinda dijital ortamda yayinlanan çalismalar katildi.

Marketing Türkiye ve BoomSonar isbirligiyle Youtube üzerinden canli yayinlanan törende, Ugur Okullari sosyal medyadaki basarili çalismalariyla ikinci kez gümüs ödülün sahibi oldu. 50’den fazla sektörde binlerce sosyal medya hesabinin bir yillik dönemdeki performansi ölçümlenerek hazirlanan verilere göre Ugur Okullari, Özel Ilk Orta Egitim Kurumlari kategorisinde ödül aldi.

"Paylasimlarimiz genis kitlelere ulasiyor"

Sosyal medyanin, iletisimin en güçlü oldugu alanlardan biri olduguna dikkat çeken Ugur Okullari Kurumsal Iletisim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Elif Türkay, “Türkiye’nin önde gelen egitim kurumlarindan biri olarak, ögrencilerimiz ve velilerimizle dogrudan ve anlik bulusma anlaminda sosyal medyayi yogun olarak kullaniyoruz. Bunun yani sira sosyal medya yeni jenerasyona ulasmak için en dogru platform. Markalarin sosyal medya performanslarini objektif verilere dayali olarak ölçen Social Media Awards Turkey’de Ugur Okullari’nin, bu yil ikinci kez Özel Ilk Orta Egitim Kurumlari kategorisinde gümüs ödülün sahibi olmasi bizim için gurur verici. Bu ödül, paylasimlarimizin genis kitlelere ulastiginin en önemli göstergesi. Tüm takipçilerimize tesekkür ediyoruz".
Kaynak: İHA