Sanat Atölyelerinde Yaz Dönemi Basliyor

Nilüfer Belediyesi, pandemi nedeniyle verilen aranin ardindan sanat atölyelerini yüz yüze egitimlerle baslatmaya hazirlaniyor. Sanat atölyelerine katilmak isteyenler basvurularini online olarak yaptirabilecek.

Sanat Atölyelerinde Yaz Dönemi Basliyor
Kültür ve sanat kenti Nilüfer’de pandemi sürecinin ardindan normallesme adimlarinin atilmasiyla birlikte sanat atölyeleri de kapilarini açiyor. Sanatin farkli alanlarinda düzenlenen atölyeler yüz yüze egitim için kursiyerlerini agirlayacak. Nilüfer Sanat Atölyeleri’nin yaz dönemi kayitlari basladi.

Kayitlar,

www.nilufersanatatolye.comweb sitesi üzerinden aliniyor. Birçok kisinin heyecanla bekledigi atölyeler kapsaminda, piyano, baglama, keman, gitar, yan flüt, resim, drama, bale, ebru, kaati, karikatür, tango, sirtaki ve yazarlik kurslari üzerine egitimler, alaninda uzman kisilerce verilecek. 2021 yili Temmuz-Agustos aylarinda gerçeklesecek egitimler Konak Kültürevi, Besevler Gençlik Merkezi, Baris Spor ve Gençlik Merkezi, Yüzüncüyil Egitim ve Sanat Merkezi’nde yüz yüze yapilacak. Atölyelerle ilgilenenler 452 45 00 numarali telefondan detayli bilgi alabilir.
Kaynak: İHA