Samsun'da Zehirlenme Süphesiyle Hastaneye Kaldirilan 11 Kisi Taburcu Edildi

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde zehirlenme süphesiyle hastaneye kaldirilan 11 kisi taburcu edildi.

Ilkadim Sanayi Sitesi Kutlukent Bulvari'nda devriye görevi yapan polis ekipleri, park halindeki 55 ACV 70 plakali hafif ticari aracin içi ile kaldirimda sürekli öksüren kisiler oldugunu fark etti.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen saglik ekiplerince zehirlenme süphesiyle Gazi Devlet Hastanesi ve Samsun Egitim Arastirma Hastanesine kaldirilan 11 kisi, tedavilerinin ardindan taburcu edildi.

Hastaneye kaldirilanlar, araçla hareket halindeyken bir anda disaridan koku geldigini, araçtaki 7 kisi ile yanlarina gelen 4 kisinin kokudan etkilendigini belirtti.

Çevrede arastirma yapan ekipler, Kutlukent Bulvari ile Uzunlar Caddesi'nin kesistigi alanda yerde islaklik ve çevrede tuz ruhu veya çamasir suyuna benzer bir koku bulundugunu, sulama kanalinin çevresindeki is yerlerinin metal bölümlerinde oksitlenme, çiçeklerde ise solma oldugunu tespit etti.

Olay yeri ve çevresinde çalisma yürüten Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü ve Samgaz Dogal Gaz Dagitim AS ekipleri, herhangi bir bulguya rastlamadi.

Bu arada, yol kenarina park ederek araçtan inen ve öksürmeye baslayan kisilerin görüntüsü, çevredeki is yerlerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Kaynak: AA