Maganda Kursununa Kurban Giden Sahsin Acili Esi Olay Anini Anlatti

Sisli’de iki grup arasinda çikan çatismada bebegini korumaya çalisirken maganda kursununa kurban giden Okan Karaten’in acili esi olay anini anlatti. Çocugum yetim kaldi diyen Elanur Karaten, “Hiç bir sey yokken esimi kaybettim. Benim kizimin gözünün önünde ve benim gözümün önünde oldu her sey. Sadece parka gidiyorduk. Bebegimi korumaya çalisti sadece, böyle bir aci yok” dedi.

Maganda Kursununa Kurban Giden Sahsin Acili Esi Olay Anini Anlatti
Sisli Inönü Mahallesi Yeni Nalbant Sokak’ta dün aksam saatlerinde alacak verecek mesele yüzünden iki grup arasinda çikan silahli kavgada ortalik savas alanina dönmüstü. 2 kisinin yaralandigi kavgada çocugunu parka götürmek için sokaga çikan baba Okan Karaten basina isabet eden kursunla hayatini kaybetmisti.

Elanur Karaten Zincirlikuyu gasilhanesinden esinin cenazesini almaya geldi. Burada basin mensuplarina açiklamalarda bulunan acili es Elanur Karaten,“Bu adamlar daha önce yine böyle seyler yapmislar serbest kalmislar sanirim. Ülkede adalet oldugunu düsünmüyorum. Bu çok büyük adaletsizlik. Çocugum yetim kaldi. Hiç bir sey yokken esimi kaybettim. Benim kizimin gözünün önünde ve benim gözümün önünde oldu her sey. Evden sadece parka gidiyorduk pusetle. Ilk etapta bize de sordular husumetli misiniz diye. Sadece parka gidiyorduk.

“Bebegimi korumaya çalisti sadece, böyle bir aci yok”

Gözyaslari içerisinde güçlükle konusan acili es Elanur Karaten, “En agir sekilde cezalandirilmalari için çalisacagim. Sakinlestiricilerle ayaktayim. Kedime geldigimde en iyi avukatlari tutup. Bu olayla ugrasacagim. Sadece oradan geçiyorduk. Bebegimi korumaya çalisti sadece. Bunu tasiyabilecegim en uç noktaya tasiyacagim. Böyle bir aci yok. Allah kimsenin basina vermesin” dedi.

Kaynak: İHA