Geri Dönüsümden Elde Edilen Ürünler Sergilendi

Tarsus Gençlik Kampi Geri Dönüsüm Atölyesinde üretilen geri dönüsüm ürünleri sergilendi. Kres malzemelerinden banklara, sövalelerden kitapliklara kadar pek çok farkli ürünün yer aldigi sergiyi, İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, esi Meral Seçer ile birlikte gezdi.

Geri Dönüsümden Elde Edilen Ürünler Sergilendi
İçel Büyüksehir Belediye Baskani Seçer, esi Meral Seçer ile birlikte Büyüksehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafindan 5-11 Haziran Çevre Haftasi etkinlikleri kapsaminda düzenlenen ve Tarsus Gençlik Kampi Geri Dönüsüm Atölyesinde üretilen geri dönüsüm ürünlerinin sergisine katildi.

Sergiye, Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan ile üretici kadinlar da katildi.



Bu sergide her sey geri dönüsümden

Geri Dönüsüm Sergisinde, Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi için yapilan tüm mobilya ürünleri, kres ve büro malzemeleri, Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligina hediye edilen kedi evleri, MESKI Aritma Tesisleri Dairesi Baskanligi tarafindan geri dönüsümden yapilan aksesuarlar da sergilendi. Tamami geri dönüsümden üretilmis Survivor Parkuru da alanda yer aldi. Ayrica üretici kadinlarin geri dönüsümden ürettikleri ürünler de stantlarda sergilendi.

Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskani Serife Hasoglu Dokucu, Tarsus Gençlik Kampinda üretimi yapilan geri dönüsüm ürünlerin nasil elde edildigini anlatti. Baskan Seçer, Meral Seçer ve protokol üyeleri, Tarsus Gençlik Kampini golf araci ile de gezdi ve alanda geri dönüsümden elde edilmis farkli materyalleri gördü. Stant sahibi kadinlarla selamlasip sohbet eden Baskan Seçer, stantlarda yer alan geri dönüsüm ürünleri de inceledi.
Kaynak: İHA