Fotograf Yarismasinda Dereceler Il Disindan

Malatya Inönü Üniversitesi tarafindan düzenlenen fotograf yarismasinda dereceyi il disindan katilanlar el etti. Finale kalan 57 fotograftan ilk üç fotograf jüri üyeleri tarafindan ödüle layik görüldü.

Fotograf Yarismasinda Dereceler Il Disindan
Inönü Üniversitesi Kadin, Aile ve Toplum Çalismalari Uygulama ve Arastirma Merkezi (INUKATUM) tarafindan düzenlenen “Çocuk ve Aile” temali fotograf yarismasinin kazananlari belli oldu.

Inönü Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda gerçeklestirilen ödül törenine, Inönü Üniversitesi Kadin, Aile ve Toplum Çalismalari Uygulama ve Arastirma Merkezi (INUKATUM) Müdürü Doç. Dr. Müge Karadag, Iletisim Fakültesi Dekan Yardimcisi Doç. Dr. Mevlüt Akyol, Gazetecilik Bölüm Baskani Doç. Dr. Eylem Sentürk Kara, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Baskani Dr. Ögr. Üyesi Beyler Yetkiner ve Hemsirelik Fakültesi Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Hemsireligi Anabilim Dali Ögretim Üyesi Doç. Dr. Emriye Hilal Yayan, INÜKATUM merkezinin yönetim ve danisma kurulu üyeleri ve ögrenciler katildi.

Türkiye’nin farkli illerinden katilim saglayan yarismacilar, Türk toplumunda çocugun aile içindeki yerini fotograflar ile gösterdiler. Birbirinden dikkat çekici fotograflar arasinda finale kalan 57 fotograftan ilk üç fotograf jüri üyeleri tarafindan ödüle layik görüldü.

Yarismaya “Çocugun Eli” baslikli fotografiyla katilan Beyzanur Avci birincilik ödülüne layik görüldü.

“Kardes Sevgisi” baslikli fotografiyla katilan Ibrahim Aysündü ikincilik ödülünü ve “Fedakarlik” baslikli fotografiyla katilan Fatma Bölükbas üçüncülük ödülünü aldi.

Ödüle layik görülen yarismacilar sehir disinda oldugundan dolayi Beyzanur Avci’nin ödülünü Murat Arslan, Ibrahim Aysündü’nün ödülünü Muhammed Aysündü ve üçüncülük ödülünü alan Fatma Bölükbas’in ödülünü ise Yeliz Suna Dag aldi.

Yarisma kapsaminda birincilik ödülünü Doç. Dr. Mevlüt Akyol, ikincilik ödülünü Dr. Ögr. Üyesi Beyler Yetkiner ve üçüncülük ödülünü Doç. Dr. Eylem Sentürk Kara takdim etti.

Yarismayi kazananlara hediye çeki, plaket ve Inönü Üniversitesi Turgut Özal Hatira Ormaninda kendi adlarina agaç dikildigine dair belge verildi.

Üçüncülük ödülüne layik görülen Fatma Bölükbas ödülünü Turgut Özal Tip Merkezi Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Merkezine bagisladi.
Kaynak: İHA