Dedecan Ocakbasi'na Görkemli Açilis

Özel Melikgazi Hastanesi Bashekimi Mustafa Demirel’in hizmete sundugu Dedecan Ocakbasi, görkemli bir tören ile açildi.

Dedecan Ocakbasi'na Görkemli Açilis
Talas ilçesinde bulunan Dedecan Ocakbasi’nin açilisina, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu, KTO Baskani Ömer Gülsoy ve çok sayida davetli katildi.

Açilista konusan Özel Melikgazi Hastanesi Bashekimi Mustafa Demirel, “Urfa’nin en leziz tescilli yemeklerini Kayseri ile bulusturduk. Biz sadece Atasehir’de bir yemek için gitmistik. Orada konusurken Kayseri’ye açilmasi mümkün dedik. Bugün de bu seviyeye geldik. Insallah acinin en tatlisini Kayseri’de bulusturacagiz. Kayseri’ye bu mekan ile güzel tatlari sunacagiz. Dünyada bütün büyüksehirlere gittiginiz de mutlaka aksam gideceginiz marka restoranlari var. Insallah burasi da sehrimizin marka restorani olacak. Burada tescilli ürünler sunacagiz” dedi.

AK Parti Genel Baskani Yardimcisi Mehmet Özhaseki ise, “Herkes dogdugu yeri sever. Bu Allah’in takdiridir. Herkese memleketini sorun, dag basinda olsa bile size öyle bir anlatir, öyle bir över ki, hayran kalirsiniz. Bizde sehrimizi seviyoruz. Allah’a sükür ki bizi böyle bir sehirde dünyaya getirmis. Böyle bir ortamda büyümüsüz. Sehrimize de borcumuzu hep birlikte ödemeye çalisiyoruz. Bu sehirde ticaret iyi gelisiyor. Egitim alaninda güzel isler oluyor. OSB’lerde iyi isler oluyor. Hizmet sektöründeki bir eksiklik hep içimizi acitirdi. Sebebi de, eskiden beri geleneksel olarak bizler lokantaya gitmeyi, disarda yemek yemeyi hatta disaridan ekmek almayi ayip karsilayan bir neslin çocuklariyiz. Böyle bir adet vardi ve hizmet sektörü Kayseri’de gelismiyordu. Zaman içerisinde öyle bir hal almaya basladi ki, evde misafir etmekte zorlasti. Böyle yerlerin açilmasi bir sehrin büyümesinin alametidir. Gelismesinin alametidir. Bunlar son derece mutluluk verici isler. Allah basarili etsin” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan kesilen kurdele ile Dedecan Ocakbasi’nin açilisi gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA