Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Altun, Libya Ziyaretini Degerlendirdi Açiklamasi

'Bugün Libya'nin birligi, baris ve huzuru için kayda deger görüsmeler yaptik' 'Türkiye, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in liderliginde bölgesinde etkin, muteber ve güçlü bir aktör olarak varlik göstermeye, bölgesel ve küresel baris ve huzura katki sunmaya devam edecektir'.

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun, NATO zirvesi öncesi Libya'ya gerçeklestirdikleri ziyaret kapsaminda, Libya'nin birligi, baris ve huzuru için kayda deger görüsmeler yaptiklarini bildirdi.

Altun, Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, "Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in talimatiyla Disisleri Bakanimizin baskanligindaki bir heyetle, son gelismeleri degerlendirmek üzere geldigimiz Libya'dan ayriliyoruz. Bugün Libya'nin birligi, baris ve huzuru için kayda deger görüsmeler yaptik." ifadelerini kullandi.

Libya'da Iletisim ve Siyasi Islerden Sorumlu Devlet Bakani Ammar El-Lafi ile de bir araya geldiklerini belirten Altun, sunlari kaydetti:

"Kendisiyle medya iletisim alanindaki is birligimizi derinlestirmeye yönelik bas basa verimli bir görüsme gerçeklestirdik. Türkiye, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in liderliginde bölgesinde etkin, muteber ve güçlü bir aktör olarak varlik göstermeye, bölgesel ve küresel baris ve huzura katki sunmaya devam edecektir."

Kaynak: AA