Beyazsehir Mahallesine 5 Bin Ton Asfalt

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Beyazsehir Mahallesi’nde sürdürülen asfalt yenileme çalismalarini denetledi. Yaklasik 5 bin ton asfalt kullanilan yol yenileme çalismasinda vatandaslarin yogun ilgisi ile karsilanan Baskan Büyükkiliç, mahalle sakinleri ile görüserek onlarin görüs ve beklentilerini dinledi.

Beyazsehir Mahallesine 5 Bin Ton Asfalt
Beyazsehir Mahallesi Osman Özcan Caddesi’ndeki yol yenileme çalismalarini yerinde denetleyen Baskan Büyükkiliç, beklenti haline dönüsen yolun asfalt yenilemesinin yapildigini belirterek, hayirli olmasini temenni etti. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Yemliha, Ebiç, Dadagi ve Mahzemin Mahallelerinin ardindan Beyazsehir Mahallesi’ndeki yol yenileme ve asfalt serim çalismalarini denetleyerek, “Su anda Beyazsehir Mahallemizdeyiz. Ama buraya nasil geldik onu da bir anlatalim. Efendim, Yemliha Kasabamiz, ardindan Ebiç Kasabamiz, ardindan Dadagi Mahallemiz, ardindan Mahzemin Mahallemiz derken oradan da çevre yola çiktik Beyazsehir Mahellemize geldik. Degerli muhtarimiza gayretinden dolayi tesekkür ediyorum. Burada Kayseri Büyüksehir Belediyemiz yaklasik 20 yildir yenilenmesi gereken ve hizmetlerin eskimesinden kaynakli beklenti haline dönüsen, yolumuzun konforunun da bozulmasindan kaynakli sikintilar söz konusuydu. Bu talepleri göz önüne alarak burada yaklasik 5 bin tona varan asfalt serimi ile yolumuzu karsilikli iki tarafli Osman Özcan Caddemizi yenilemis bulunuyoruz. Ben burada bizi seven, bize güvenen hemsehrilerimize tesekkür ediyorum. Ilgili daire baskanligimiza tesekkür ediyorum. Sag olsunlar var olsunlar diyorum. Cenab-i Allah hayirli hizmetler yapmayi nasip eylesin, bereketini versin diliyorum” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç, 4 mahalle ziyaretinin ardindan yol yapim ve asfalt serim çalismalarini yerinde incelemek için geldigi Beyazsehir Mahallesi’nde vatandaslar ile de görüstü. Mahalle sakinlerinin görüslerini ve beklentilerini dinleyen Büyükkiliç’a ilgi yogun oldu. Mahalle sakinlerinden “Yemin ediyorum oy veriyorum, hiç gözümüz arkada degil. Allah razi olsun. Acaba, Büyüksehir Belediye Baskani ne gezsin burada diyorum” seklinde övgü alan Baskan Büyükkiliç ise mahallelilere; “Burada bizi seven, bize güvenen hemsehrilerime tesekkür ediyorum” yanitini verdi.
Kaynak: İHA