AK Partili Belediye Baskanlari Isparta'da Bulustu

AK Parti Yerel Yönetimler Baskanligi Il Belediye Baskanlari 2. Degerlendirme ve Istisare Toplantisi Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in ev sahipliginde gerçeklestirildi.

AK Partili Belediye Baskanlari Isparta'da Bulustu


8 belediye baskani ve Yerel Yönetimler Baskanligi Bölge Sorumlusu 4 milletvekilinin katildigi istisare toplantisi Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in ev sahipliginde düzenlendi.

Toplantiya Agri Belediye Baskani Savci Sayan, Bitlis Belediye Baskani Nesrullah Tanglay, Düzce Belediye Baskani Faruk Özlü, Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, Rize Belediye Baskani Rahmi Metin, Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk ile Yerel Yönetimler Baskanligi Bölge Sorumlusu Baskan Yardimcilari Bilecik Milletvekili Selim Yagci, Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri, 24-25. Dönem Denizli Milletvekili Bilal Uçar, 26. Dönem Trabzon Milletvekili Ayse Sula Köseoglu, Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel, AK Parti Baskan Vekili Hamidullah Armagan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Baskan Vekili Irfan Özkutlu, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Yasir Pirimoglu da katildi.



Belediye Baskanligi makaminda konusan Bilecik Milletvekili Selim Yagci, ikinci toplantilarini gül mevsiminde, güller diyarinda Isparta’da yaptiklarini belirterek "Bugün gül toplama hasadina da katilim sagladik. Orada oldukça kalifiye bir isgücünü ortaya koyduk. Insallah gül hasadi da ve tüm tarimsal faaliyetlerimiz, islerimiz de hem Isparta’daki kardeslerimize hem de tüm milletimize bereketli olsun, hayirli olsun. Saglikli bir sekilde olusan hasilayi, yasama katmayi Cenab-i hak bizlere nasip etsin diyorum” dedi.



AK Parti belediyecilikte her zaman mihenk tasi oldu”

AK Parti’nin belediyecilikte her zaman mihenk tasi olduguna dikkat çeken Bilecik Milletvekili Selim Yagci, “AK Parti, lideri belediyecilikten gündeme çikan bir parti ve Sayin Cumhurbaskanimizin Istanbul belediyecilik performansiyla, onun öngörüsüyle bu günlere kadar gelen bir partidir. Onun için AK Parti de belediyecilik her zaman mihenk tasi olmustur. Baslangiç noktasi oldugu gibi yükselisinin de temelinde belediyecilik vardir. Belediye baskanlarimiz, Isparta’da ve tüm belediyelerimizde gördügümüz gibi çok basarili hizmetleri hemserilerimizle, milletimizle bulusturuyorlar. Ben huzurlarinizda tüm belediye baskani kardeslerime can-i gönülden tesekkür ediyorum. Sükrü baskanima hem ticaretteki performansini, hem de sosyal hayattaki ve yereldeki performansini birlestirerek, Isparta Belediyesi’ni gerçekten gelecege hazirlanma noktasinda çok aktif bir hale getirdigini gördük, görüyorum ve bundan da mutluluk duyuyoruz. Insallah bu bilgi paylasimlari, deneyim paylasimlari sehirlerimizde daha güzel hizmetlerin olusmasina katki saglayacak” diye konustu.



“Istisarelerde daha güzel seyler ortaya çikiyor”

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ise bu bulusma ile birlik ve beraberligin daha da arttigin söyledi.

Deneyim ve tecrübenin önemine dikkat çeken Baskan Basdegirmen, “Bugün Isparta’da çok degerli misafirlerimizi agirliyoruz. Sayin Genel Baskan Yardimcilarimiz, Belediye Baskanlarimiz Isparta’mizdalar, bundan dolayi çok mutluyuz. Ayrica esleriyle birlikte gelmeleri, Isparta’mizda bulunmalari daha farkli bir güzellik verdi. Bizim partimiz, bu güçlü olusumu bu birlik ve beraberlik istisarelerle devam ettirmekte. Bizler istisare yaptikça, birbirimizle bir çok konuyu konustukça daha güzel seyler ortaya çikiyor. Önceki gittigimiz yerde belediye baskanlarimizla konustugumuzda o illerde neler yapilabildigini ne gibi projeler yapildigini hep paylastik. Ayni seyi bugün Isparta’mizda yapiyoruz. Bizler de kendi yaptigimiz projeleri anlatacagiz. Bu anlamda diger belediye baskanlari belki de örnek bir projeyi ortaya koymus olacagiz. Baskanlarimizin da söylediklerini güzel projeleri bizlerde notumuzu alacagiz. Sayin Genel Baskan Yardimcilarimiz çok güzel deneyimler anlatiyorlar. Tabii ki deneyim ve çok tecrübe çok önemli. Eger biz tecrübe ve deneyimlere itibar etmezsek basarili olmamiz mümkün degil. Istisare toplantilarinda çok güzel fikirler ortaya çikiyorlar. Misafirlerimizin Isparta’da olmasi, gül zamaninda gül bahçelerinde beraber olmamiz ve memleketimizi anlatmamiz çok güzel oldu. Memnun ve mutlu olduk, tekrar bekliyoruz. Insallah sizleri Isparta’mizda görmek istiyoruz ” dedi.

Konusmalarin ardindan toplanti basina kapali olarak devam etti.
Kaynak: İHA