AK Parti'de Sandik Egitimi Baglar Ve Sur Ilçeleriyle Devam Etti

AK Parti Diyarbakir Il Baskanligi tarafindan baslatilan 2023 seçimlerine hazirlik sandik görevlileri egitim programi devam ederken, programin ikinci asamasinda Baglar ve Sur ilçe teskilatlarinin çalismalari ele alindi.

AK Parti'de Sandik Egitimi Baglar Ve Sur Ilçeleriyle Devam Etti
Büyüksehir Belediyesi Kongre Merkezinde gerçeklesen programa AK Parti Diyarbakir Il Baskanligi yöneticileri, Baglar Ilçe Baskani Ahmet Maruf Demir, Sur Ilçe Baskani Murat Unat ile egitime tabi tutulan bin kisilik grup katildi.

Programda sandik görevlilerinin seçim günü neler yapmalari gerektigi dile getirilerek sinevizyon gösterisi esliginde egitim verilip Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in partililere mesajini içeren video ekrana getirildi.

Programda konudan AK Parti Baglar Ilçe Baskani Ahmet Maruf Demir, dava bilincine dikkat çekerek tarihi öneme sahip 2023 seçimlerinden zaferle ayrilmak için gece ve gündüz demeden suurlu bir bir mücadele ruhu ile çalisacaklarini dile getirdi. Demir, sandik görevlilerinin okçular tepesine benzeterek, "Seçim günü sonuna kadar sandiklara sahip çikmaliyiz" dedi.

Sandik görevlilerinin büyük ilgi gösterdigi egitim programi yapilan konusmalarla son buldu.
Kaynak: İHA